Olucha kochana jak piszesz o swoim mezu to mnie Ciebie zal, plakac mi sie chce a z drugiej strony jestem wsciekla na niego i uwierz mi ze gdybym go spotkala to nie wiem co bym mu zrobila. Powiem Ci tak mam 33 lata i przez wszystkie lata na urodzinh nawet w tedy kiedy bylo u nas biedno to moj M jak nie kupil mi prezentu to chociaz zrobil kwiatka z papieru czy pyszna kolacje, obiad albo w pozniejszym terminie kupil jakis drobiazg i nigdy nie uslyszalam ze jestem za duza co to w ogole za argument? pacan jeden. Olucha zostaw pajaca on naprawde nie zasluguje na Ciebie ani na coreczke ktorej nie jest w stanie poswiecic czasu ani Tobie. On w ogole Cie nie szanuje. Ja Ci juz pisalam pogonilabym go juz dawno. Sama dasz sobie rade bez pacana. Jestes mloda jeszcze znajdziesz odpowiedniego a pzrede wszystkim szanujacego Ciebie faceta. Wez go pogon bo nic na dobre sie nie zmienia i nie widze zeby kiedykolwiek mial sie zmienic, nie ma co sie łudzić. Przykro mi Olucha sytuacji z tymi fobolami. Olej to, wiem ze to przykre bo sma jestem otyla ale ja siebie zaakceptowalam. Oczywiscie staram sie zrzucic wage ale bardziej dla zdrowotnosci, teraz oczywiscie nie jak jestem w ciazh ale po mam zamiar dalej walczyc z waga i mam nadzieje ze tez mi sie uda jak Rurce zrzucic sporo wagi. Chodzisz na basen wiec tego sie trzymaj i zoabaczysz ze za chwile cos sie ruszy z waga a ajak z waga to i usmiech sid pojawi na ustach i tego Ci zyczd.