Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki dokładnie ten krem? Ja kiedyś używałam ale wyrywal może z 1 włos na 10 :/Ja mam wrażenie że brzuch z dnia na dzień jest większy i jak jeszcze trochę podrośnie to eksploduje [emoji14] Parampampam polecam krem do depilacji nie zmęczysz się następnym razem a i efekt dłuższy![]()
![]()
Trzymaj sięCześć dziewczyny. Pamiętacie mnie? Jakiś czas temu do Was dolaczylam ale ostatnio długo nie pisałam. Straciłam kolejną ciążę [emoji24] tym razem w 7 tygodniu. Stąd moje milczenie bo musiałam się pozbierać. Na razie pauzuje że staraniami. Muszę odpocząć i schudnąć. A Wam życzę spokojnych ciąż i lekkich porodów. Buziaki [emoji11]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro, współczuję [emoji17]Cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie? Jakiś czas temu do Was dolaczylam ale ostatnio długo nie pisałam. Straciłam kolejną ciążę [emoji24] tym razem w 7 tygodniu. Stąd moje milczenie bo musiałam się pozbierać. Na razie pauzuje że staraniami. Muszę odpocząć i schudnąć. A Wam życzę spokojnych ciąż i lekkich porodów. Buziaki [emoji11]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom