Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agunia to ciężka noc za Tobą...A ciśnienie wysokie O której masz wizytę?Oczywiście kciuki zaciśnięte:* Ja się pomału szykuję do wyjścia do sklepu Truskawek mi się zachciało.A konkretnie mam ochotę na placek i drożdżowki z truskawkami
Agunia, dbaj o siebie siebie i powodzenia na wizycie. Ja dzisiaj też kiepsko spalam, kilka razy wstawalam, no i trochę plecy bolały, ale już przeszło. Ja dzisiaj idę do fryzjera, ostatni raz przed porodem. Mam tylko jedno życzenie: jak najkrócej
Zuza o 15 mam wizytę
Parampampam to chwila relaksu Cię czeka u fryzjera Ja dziś się dowiem kiedy cesarka to też będę musiała się umówić do fryzjera
Najbardziej się boję żeby nie położył mnie do szpitala ...
Ale piękny, Mimi! Ja mam ten problem, że u mnie na jednym by się nie skończyło, pewnie zjadlabym z 5 na dobry początek... Ja już po fryzjerze. Jak szłam, to miałam skurcze, juz z tydzień ich nie czułam.
Mimi po obiedzie zrobimy placek A może na wieczór drożdżówki
Ale smakowicie wygląda,mniam:* Ile kosztowała gofrownica? Super,że synek lada moment będzie miał zdrowe ząbki!Dzielny zuch Mój ma wszystkie zdrowe.Pod koniec czerwca ma kontrolę u ortodonty,ma niewielką wadę zgryzu więc zapisaliśmy go na ten refundowany ruchomy aparat na zęby. Będzie go nosił 3h w ciągu dnia i na noc.Długo się czeka ale nie trzeba dużo zapłacić,a ortodonta powiedziała,że przy jego niewielkiej wadzie to nie warto kupować stałego.
Parampampam no ja też 3 zjadłam
A co robiłaś z włosami?
Zuza około 80zl ale fajna jest masywna. Na 4 małe sztuki.
Pewnie że nie ma co płacić kilka tysięcy za aparat jak ma małą wadę i można poczekać na refundowany My z synem też chodzimy na fundusz. Za darmo leczenie i ma białe plomby. Takto bym już wydała kilka tysięcy przy tych naszych cenach... na początku leczylismy prywatnie to jeden ząb wyszedł 300zl... :/
Tak standardowo koloryzacja i strzyżenie, ale zauważyłam, że z wizyty na wizytę włosy mam coraz krótsze od kiedy skończyłam 30 lat, długie włosy u mnie bardzo mnie drażnią.