Zuza87
Fanka BB :)
HeheLaska A co Ty tak na chwile
Co tam u Was? Jak się czujecie?
Widziałam na fb że Dominis ładnie rośnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HeheLaska A co Ty tak na chwile
Co tam u Was? Jak się czujecie?
Widziałam na fb że Dominis ładnie rośnie
![]()
To dopiero pierwszy cykl... U mnie w 3 zaskoczyłoNo i kiszka. Beta spadła do 0.5 [emoji17] no nic, może w następnym cyklu się uda ... nie wiem skąd w ogóle jakikolwiek ślad bety u mnie [emoji17]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Dentinox.Mimi napisz jak dokladnie ta masc na dziasla sie nazywa.
U mnie ciezko jakos Gabrys juz tak ladnie spal nawet po 7 godz a teraz potrafi co godz co 2 wstawac oszalec idzie ledwo zyje i noe wiem co jest bo maly sie napina i pierdzi wiec jakby brzuszek ale kupy ladne itd w tym samym czasie pcha kciuki do buzi i sie wtedy zlosci i napina jakby dzisla juz glupia jestem. Jakos bylo mi juz lzej a teraz znow wrak czlowieka ciezko mi. To sobie ponazekalam.
Colorado na pewno sie uda nastepnym razem [emoji5] ja z Gabrysiem zaszlam w drugim cyklu staran.
Troche sie nie zgodze ze otylosc uniemozliwia zajscie w ciaze ja zaszlam w pierwsza w pierwszym cyklu w druga w drugim a znam szczuple dziewczyny i tez noe moga zajsc.
No nie jest łatwo ale dacie radę. Ja też się boję tych nocy. Już się odzwyczailam....HeheU nas ciężko. Malutki od trzech dni chce być tylko na rękach i przy piersi...W nocy kiepsko śpi.Położna mówi że to skok rozwojowy i potrzebuje bliskości.Oboje jesteśmy zmęczeni...