Szafirek90
Fanka BB :)
Zauważyłam, że bardzo mało dziewczynek się rodzi. Ci nasi chłopcy później będą musieli bić się o żonęSzafirek gratulacjeChłopcy górą
![]()
Kasia fafulaste czyli pyzate
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zauważyłam, że bardzo mało dziewczynek się rodzi. Ci nasi chłopcy później będą musieli bić się o żonęSzafirek gratulacjeChłopcy górą
![]()
Ja kupiłam te avent A tu lipa.... A bylam z nich zadowolonaMimi my też ich używamySą super
Dominik ładnie z nich pije,a z Lovi nie chciał.Avent teraz też są fajne.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
O widze, ze i Kasia zageszcza. Bebilon nutriton? U nas spora poprawa.![]()
Kasia fafulaste czyli pyzate?
U mnie zawsze zdają egzamin gry planszowe, książki, lego friends i ewentualnie ubraniaDziewczyny moze cos podpowiecie. Zaczyna sie okres przedswiateczny to i trzeba sie zaczac ogladac za prezentami. Co dla siedmioletniej dziewczynki? Moze macie w rodzinie lub ewentualnie orientujecie sie co jest "na czasie". Help me.![]()
Poogladaj reklamy w tvDziewczyny moze cos podpowiecie. Zaczyna sie okres przedswiateczny to i trzeba sie zaczac ogladac za prezentami. Co dla siedmioletniej dziewczynki? Moze macie w rodzinie lub ewentualnie orientujecie sie co jest "na czasie". Help me.![]()