Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Słodki jestKattaya między naszymi dziećmi jest równe 2 miesiące różnicy [emoji5] . Planujesz już roczek? My robimy 1 maja, wczoraj byłam zamawiać tort[emoji6]
Filip dzisiaj kończy 9 miesięcy
![]()
![]()
Jak słodko [emoji3]Mój Robaczek dziś prawie cały dzień przespał wtulony we mnie[emoji173]![]()
To trochę ci się zebrało. Ale nie ma co. Trzeba o siebie zadbać. Ja to nawet boję się myśleć co tam u mnie we wnetrznosciach się dzieje....Zuza Kattaya Kasia Edysiek wszystkie dzieciątka śliczne :*
Zuza dwa razy dziennie inhaluje ostatnio to tak go nudzą inhalacje że zasypiaZdrówka dla chłopaków :*
Ja chciałam być sprzedawcą ,pielęgniarką i kierowcą wyścigowymZostałam kosmetyczką a prowadzę wulkanizacje
Z kierowcy coś mam bo uwielbiam szybką jazdę
Ja dziś po wizycie mam w brzuchu ostry stan zapalny z czego niewiadomo i dlatego mam takie silne bóle brzucha jak przy okresie jakiś antybiotyk dostałam i przeciwbólowe.Do tego mam iść po skierowanie i do chirurga na usunięcie czegoś z piersi.A do tego czeka mnie usunięcie cysty już mi powiedział że znieczulenie ogólne i gdzieś koło tygodnia w szpitalu... Zobaczymy co będzie za miesiąc... Humor mam przez to paskudny...