Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaaa jakie piękne trampeczki! [emoji173] Prześliczne są!DziękujęCo do tortów wszystkie śliczne najważniejsze ile sercach w nie wkładamy i uśmiech naszych pociech
![]()
Mimi ale ten czas leci rośnie jak na drożdżachU mnie też tak i jeden i drugi .Teraz Michaś wchodzi w 86/92 .
A ja miałam się pochwalić jak coś z Alliexpres dojdzie więc się chwalęRówne dwa tygodnie szło Hehe cieszę się jak małe dziecko Zobacz załącznik 836922
Ja się zraziłam do polskiego morza. Drogo i pogoda do d... Od 3 lat jeżdżę nad Balaton pod namiot i zakochana jestem w nim na maksaMelduję swoją obecność, robota mnie przywaliła, a że w trakcie muszę ciągle drzemki robić, to wiecie... idzie jak krew z nosa
Jakie Wy wszystkie uzdolnione cukierniczo! Ja raz robiłam torta, wyszedł... ekhm... rozlazły, nie trzymał się kupy. Ale smaczny był i goście byli wyrozumiali![]()
![]()
Co do mieszkań to łudziłam się, że może w nowym budownictwie będzie lepiejNasz blok ma tylko 3 piętra, nowe budownictwo, ale szajs taki sam i problemy takie same
No i ściany z papieru :|
Wcześniej mieszkałam z rodzicami w domu prywatnym, w tym samym mieście ciągle, ale jednak w dzielnicy domków jednorodzinnych, to tam teeeeż ploty i plotunieale ciągle mniej rzeczy mnie tam denerwowało... Z tym, że różnica tam była taka, że ludzie sobie poplotkowali, ale jak się komin palił u rodziców to sąsiadka przyleciała życzliwie powiedzieć
A w bloku to wszyscy uśmiechnięci, dzień dobry dzień dobry, a potem dzwonią do spółdzielni kablować, że jest trochę pyłu po remoncie naniesione i potem spółdzielnia dzwoni i opieprza. A to, że ich yorki robią pod oknami innych sąsiadów... no to kto by się tym przejmował
Co do zmian u nas, to prędzej przeprowadzimy się do moich rodziców, bo mają duży dom i sami tam zostali, a coraz młodsi też nie są. Więc pewnie prędzej czy później będzie to nieuniknione. A teraz mieszkania na dom szkoda zaś zamieniać, bo dom później gorzej jest wynająć, a mieszkanie jeszcze w dobrej lokalizacji już łatwiej
Zuza, cudne te strojeTaki kreatywne i niepowtarzalne! U mnie w podstawówce to połowa chłopców na balu przebierańców była przebrana za zorro, druga połowa za kowbojów
A połowa dziewczynek za wróżki, a pozostałe za księżniczki
Wyglądaliśmy jak zlot sobowtórów
Kasia, wiem, że to zawsze zależy od urlopu i zgrania w rodzinie / szkoły, ale polecam wszystkim wybranie się (zwłaszcza nad morze) w czerwcu przed 20My tak już kilka lat jeździmy i są same zalety
Nie ma tyle ludzi, noclegi są tańsze, wszyscy miejscowi są milsi, bo nie są jeszcze zajechani przez tłumy turystów, plaże są w zasadzie na wyłączność, dzień jest hiper długi... jak nam Pyrka pozwoli też już na czerwiec się szykujemy
ahoj!
![]()