Colorado1989
Fanka BB :)
Jej, dziewczyny na tą pogodę to czuję się jak zombie
nie lubię, jak nie ma słońca ... Wypiłam już limit kaw na dziś, Bruno mi chyba całą kofeinę podebrał, bo choć ja zasypiam na siedząco, to on fiksuje nieźle [emoji41]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co racja, to racja, ja myślę o czymś też za dupkę tylko, żeby po korytarzu nie świecić czterema literami. Nie wiem jak to z odwiedzinami bywa w szpitalu, jak rodziłam Kubę byłam sama w sali, a jak Jasia, to było nas 6 i nie wolno było do sal wchodzić, no i była zima = zakaz odwiedzin na oddziale, tylko korytarz przez drzwiami.Mi nie chodzi nawet o karmienie, tylko ogólnie nawet jak ktoś przychodzi w odwiedzinyogólnie będę brać też koszulki na ramiączkach, bo będzie pewnie ciepło, więc mało komfortowo nawet do malucha się nachylić czy coś
Sama nie mam nic do karmiących, ale ludzie są różni![]()
Znam ten ból, bo mam tak samo. Ręka to mi się w ogóle trzęsie jak mam cokolwiek dla siebie kupić.Ja bardzo nie lubię wydawać kasy na ubrania, a już tym bardsiejbna coś co posłuży krótko. Wiec koszule do karmienia odrzuciłam na starcie, bo w domu nie będę spać w niczym co ma rękawek.
Tryb matka Ci się włączy i będzie gitara, zobaczyszNo Wy dziewczyny macie już tę fajną pewność siebie w tym temacieja choć powinnam się może trochę martwić jak dziecko ogarnę, bo to pierwsze nasze, bardziej martwię się o to, żeby mały był cały i zdrowy, resztę z mężem ogarniemy
![]()
Ja śpię na stojąco, ale o tej porze chyba kawy już nie chcę, przetrwamJej, dziewczyny na tą pogodę to czuję się jak zombienie lubię, jak nie ma słońca ... Wypiłam już limit kaw na dziś, Bruno mi chyba całą kofeinę podebrał, bo choć ja zasypiam na siedząco, to on fiksuje nieźle [emoji41]
Nom, niektóre to mają fantazję, ja tak miałam z Kubą, wszystko bym chciała, a połowa okazała się niepotrzebnau nas na sierpniówkach są dziewczyny, które jeśli pamiętam deklarowały, że biorą chyba leginsy/drrsy i koszulki / sukienki na pobyt w szpitalu.
Będę trzymać kciuki! Ja w nadchodzącym miesiącu przestanę być w ciąży, więc dla zachowania równowagi na forum ktoś musi zajść w ciążęA ja się witam w 1 dc [emoji4] za kilka dni wracamy do staranek, więc proszę o kciuki [emoji16] progesteron e tym miesiącu wyszedł mi 10, więc ładny skok z 3,6 w poprzednim cyklu [emoji4]
Ja niestety też tak się kiepsko dziś czuję, ale z kawą też nie chce przesadzać bo potem mnie skurcze łydek w nocy budzą.Jej, dziewczyny na tą pogodę to czuję się jak zombienie lubię, jak nie ma słońca ... Wypiłam już limit kaw na dziś, Bruno mi chyba całą kofeinę podebrał, bo choć ja zasypiam na siedząco, to on fiksuje nieźle [emoji41]
Hahaha to samo pomyślałam, ja Ka mogę jeszcze sierpień zaoferować w razie czego [emoji4]Będę trzymać kciuki! Ja w nadchodzącym miesiącu przestanę być w ciąży, więc dla zachowania równowagi na forum ktoś musi zajść w ciążę![]()
Magnezu brak, ale mi też się zdarza, mimo, że biorę już 2 tabletki [emoji32]Ja niestety też tak się kiepsko dziś czuję, ale z kawą też nie chce przesadzać bo potem mnie skurcze łydek w nocy budzą.
Fajnie mieć właśnie swój laktator na zapasieColorado, ja laktator mam jeszcze po Janku i powiem, że mnie się akurat bardzo przydał, na samym początku, jak nie mogłam karmić małego. Teraz tylko wyparzę części silikonowe i będzie jak znalazł.
Poza tym faktycznie, minimum![]()
Dzisiaj mama mi wyperswadowała pościel do wózkaA taki piękny materiał znalazłam do uszycia, z motylkami.
Niepotrzebna mi pościel do wózka, bo będę miała kocyki, a na zimę planuję śpiworki. Do łóżeczka mam za to wszystko po Janku, a mama dokupiła mi tylko parkę typowo dziewczęcej pościeliA czemu nie będziesz mieć pościeli do wózka? Pora roku? Z ciekawości pytam
Ja zamawiam, jedną minky do wózka i 2 komplety minky do łóżeczka, bo nie lubię nawlekać pościeli![]()
![]()
Oby[emoji4] ale u Ciebie minęło!Będę trzymać kciuki! Ja w nadchodzącym miesiącu przestanę być w ciąży, więc dla zachowania równowagi na forum ktoś musi zajść w ciążę![]()