nagini84
Fanka BB :)
A może coś być?Dziewczyny, zaraz oszaleję. Mam 6 dni do miesiączki i albo będzie wcześniej albo nie wiem co, bo wciąż czuję podbrzusze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A może coś być?Dziewczyny, zaraz oszaleję. Mam 6 dni do miesiączki i albo będzie wcześniej albo nie wiem co, bo wciąż czuję podbrzusze...
Z obliczeń to jakieś 8-10 dni temu, a co?Ka, a wiesz pi razy drzwi kiedy miałaś owu?
Tak się dopytuję, bo test można spokojnie robić już 14 dni po owulacji właśnie, ale to oczywizm [emoji16] mi w sumie w 12-13 dpo pokazało kreskę i to na słabszym teście o czułości 20, nie 10Z obliczeń to jakieś 8-10 dni temu, a co?
Masz rację, najlepiej sobie zająć myśli, czas wtedy szybciej miniePoczekam do terminu @, ale przez to dziś zrobiłam sobie dzień lenia, to świruję, bo wciąż myślę [emoji3] na jutro muszę sobie dużo zadań wymyśleć [emoji16] im więcej o tym myślę, tym bardziej mnie brzuch boli, więc chodzę do łazienki patrzeć czy nie ma plamień, ale chociaż tu się nic nie dzieje na razie [emoji4]