Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No żołnierzyki potrafią wytrwać długo [emoji16][emoji16] więc nie wiadomo dokładnieNiestety bez zmian. Generalnie obserwując forum lipcowek historia często się powtarza - jak ktoś przenosił pierwszą ciążę to drugą też. Ja urodziłam 4 dni po terminie. Pytanie tylko który termin moja panna uzna za słuszny. Z om 30.07 czy też z USG 25.07. Ten z USG jest bardziej prawdopodobny bo w tamtym cyklu zaprzestałam starań o dziecko jak dostałam wypowiedzenie w pracy co oznacza, że ostatni raz był w 10dc, wg mojej apki dzień jeszcze nieplodny.
Ty z 31 lipca jesteś? Jak moja teściowa [emoji16]Nagini, dawaj 31 w moje urodziny [emoji16]
Tą datę wróżyli mi od dawna bo to urodziny Harry'ego Pottera, którego jestem wielką fanką [emoji23]. Dla mnie to już data ostateczna, w sierpniu rodzic nie zamierzam [emoji14]Nagini, dawaj 31 w moje urodziny [emoji16]
Tak, zaraz 33 mi stuknie [emoji16] rozumiem, że teściowa to urocze stworzenie? [emoji16]No żołnierzyki potrafią wytrwać długo [emoji16][emoji16] więc nie wiadomo dokładnietak czy siak, już niedługo masz [emoji7]Ty z 31 lipca jesteś? Jak moja teściowa [emoji16]
Hahaha, nawet nie wiedziałam, że mam urodziny kiedy Harry [emoji16]Tą datę wróżyli mi od dawna bo to urodziny Harry'ego Pottera, którego jestem wielką fanką [emoji23]. Dla mnie to już data ostateczna, w sierpniu rodzic nie zamierzam [emoji14]
A moja teściowa miała wczoraj, wnuczka nie zechciała zrobić prezentu [emoji14]
Teściowa to taki jednak mniej udany Harry Potter, czarownica, nie czarodziej [emoji16]Tak, zaraz 33 mi stuknie [emoji16] rozumiem, że teściowa to urocze stworzenie? [emoji16]