reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Karola, ja tez przytylam w ciazy z Karolem. Rajmund powiedzial ze z tym sie nalezalo liczyc, jestem jego kobieta, matka jego dziecka i kocha mnie niezaleznie od tonazu. Tyle ze ja sie nie czuje dobrze w tym ciele i chce je zmienic na nieco mniejsze.
*martusia*, zmien polozna - to jakas debilka. Skad ona wziela ze najpierw lozysko sie rodzi? Smoka w bajce pewnie tez widziala - cokolwiek bierze to jej szkodzi.:-D

Jak myślicie - niby powinien być 6 tydzień ,......niby .... lekarz chyba zobaczy już jakiś tam zarodek nie ? podobno czasem też się zdaża już bijące serduszko.... tak bym już chciała .... :-D

Ja trafiłam do lekarza w 4t3d ciąży (22.05.2012) i było widoczne "echo zarodka" - pani gin powiedziała, żeby przyjść za 2 tygodnie (06.06.2012 r.) i serduszko już było. Poza tym z nauk przedmałżeńskich pamiętam jedno: że serduszko zaczyna bić dokładnie 21 dni po poczęciu, czyli 3 tygodnie. + zakładając 2 tygodnie od początku cyklu na owulację - to daje 5 tydzień, jak się nie mylę...

Reasumując: myślę, że serducho już będzie :D

a dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia...ciekawe czego tam się dowiemy ciekawego?:)

Hi, hi - a my zaczynamy w piątek ;) Bierzecie jakiś notesik na notatki? ;)

Kłaczku na szczescie ona tylko albo az zapisuje do lekarza, mierzy cisnienie i takie pierd.olki i na tym konczy sie jej praca jako poloznej. ubolewam troche ze bede sie z nia widziec ostatni raz 17.9 moze jeszcze cos ciekawego mi powie :-D:-D

wstawie Wam zdjecie z wczoraj, pozycja siedzaca wiec brzucho malo widoczny do tego zebra 3D i ciekawa jestem czy wygladam na 101kg :-p:-p
20120903363.jpg czekam na sernik i kawke z syropem malinowym i biala czekolada :-)

Ewelina GRATULUJE drugiej kreseczki :-)
Ja w przyszlym tyg bede poszukiwac swojej owulacji aby była i owocnie sie skoniczyla bo juz niezniose sama siebie jestem strasznie upierdliwa i mysle ciagle tylko o dzidziusiu straszna monotonia a sama ze soba spedzam sporo czasu i juz zaczynam sie nudzic soba :-):-D

Kłaczku na szczescie ona tylko albo az zapisuje do lekarza, mierzy cisnienie i takie pierd.olki i na tym konczy sie jej praca jako poloznej. ubolewam troche ze bede sie z nia widziec ostatni raz 17.9 moze jeszcze cos ciekawego mi powie :-D:-D

wstawie Wam zdjecie z wczoraj, pozycja siedzaca wiec brzucho malo
widoczny do tego zebra 3D i ciekawa jestem czy wygladam na 101kg :-p:-p
Zobacz załącznik 497050 czekam na sernik i kawke z syropem malinowym i biala czekolada :-)

Martusia super wyglądasz ja ze swoimi 100 kg wyglądam dużo gorzej:tak:

reklama
przez chwilę pomyślałam o notesiku,ale stwierdziłam,że może bez przesady:P jeśli okaże się,że trzeba do zabiorę na kolejne spotkanie w czwartek ;)

martusiu - oczywiście,że nie wyglądasz na 100 kg:) śliczny brzuch, a ta zebra kosmiczna;)

byłam na zakupach...i pochwalę się co kupiłam...

5x body ( jeszcze jedno z gwiazdkami) za 34 zł...w tesco:)

i szczoteczka z grzebieniem, w której się zakochałam:)

a to mój brzuch sprzed jakiś 3 tyg...tylko,że to lustro chyba wyszczupla bo jestem zdecydowanie większa;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry