reklama

Otyłość w ciąży

boże ile wy piszecie :)

śliczne brzuszki :***

Ewelina, wiedziałam że się uda , powodzenie :****

December, a ty jakie dajesz mleko??? bebilon???

a ja od wczoraj się odchudzam. bo 103 to jednak za dużo ... dążę do 60 ;)

wczoraj kupiliśmy Bebiko i właśnie załadowałam mu butlę. Spędziłam w sklepie jakieś 10min porównując skład, nie znalazłam różnicy. Jedyna to cena - ok. 9zł na kilogramie taniej

reklama
ale śliczniutka Tolcia ... nie mogę się na nią napatrzeć.. tak ślicznie wygląda i tak słodko ....
hmm... fasolka rozwijaj się szybciej bo już się nie mogę doczekać :rofl2:

nie no jeszcze raz muszę na Tolcie popatrzeć .....

pfff... dziś o 13.30 USG - około 14-15 powinnam się odezwać.

Wg moich wyliczeń to nie koniecznie musi być 6 tydzień a może być 5 dopiero więc serducho nie zabije jeszcze a i dlatego test na początku wychodził blady.
jeśli doszło do zapłodnienia 13 sierpnia to mamy 3 tyg. + 2 tyg = 5 tydzień jak nic. 5 tydzień i 3 dzień :-)

poród by był 6 maj 2013 - ciekawe co panu doktorkowi wyjdzie.

jak będize liczył od okresu a nie będize brał pod uwagę owulacji to pewnie 3 maj 2013 i 6 tydz.

zobaczymy .....

śniło mi się, ze serduszko na usg biło a ja nagrywałam telefonem żeby mężowi wysłać sms-a z bijącym sercem.

fajną bym mu niespodziankę zrobiła....

Ostatnia edycja:
Indziorka, probuje. Kupilam wczoraj taka lampke do sypialni: Small tiffany lamp | eBay i chce kupic druga, sprobuje te: Glass Art Deco style reproduction table lamp. | eBay . Nie beda jednakowe, ale obie mi sie podobaja.
Co do ciazy to spokojnie - tez tak mialam ze ludzie patrzyli i mysleli ze taka jestem dobrze utuczona, dopiero jak brzuszysko wylazlo takie typowo baniaste, to juz nie bylo watpliwosci.
Nie przejmuj sie, po prostu polowkowe usg to takie dokladne, lekarz powienien sprawdzic wszelkie funkcje dziecia, a temu doktorkowi moze po prostu sprzet nie dopisuje.
Nadalka, to ja sie dopisuje - potrzebuje festkopa.
Weronka, sliczna Tola. Piekne, naprawde piekne dziecko.
Dzewalajna, pomalutku. Zaczyna sie i to jest piekne.

hhhhuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

dzewelajna tak brzmial moj krzyk poranny. Zajebiscie sie ciesze,ze masz dwie grube tłuściutkie kreseczki.. elegancko

noo a jak małżonek zareagowal na te kreseczki :D:D:D

ainhoa dolaczylam do fejsa

śliczniusie brzusie macie a moj maz nie kupil mi kabla bo dopieor dzisiaj albo jutro ma facet przywiesc do sklepu.

tolusia prześliczna

moj maly nie lubi kanapki z serkiem zółtym i salami. ba z jaka kolwiek szynka. nie zdaze dobrze przeklnać a juz mnie na tulanie kibelka bierze. dzisiaj jak wyprowadzalam do pracy meza rano to śmignelam sobei taka maluteńka kanapke z konca chlebka. I co, poszlo wszysciutko do wc. ale on bedzie wybredny i delikatuśny ze ho ho

pozdrawiam mile panie

kłaczek to co bierzemy się za dietkowanie? Ja już suwaczek se ustawiłam dzisiaj na wadze 99,8 kg:no: Może jak będę się odchudzała publicznie to coś z tego wyjdzie bo wstyd będzie wam napisać ze się poddaje nie?!

Weroniko masakra, jaka cudna, normalnie musisz czerwoną wstążeczkę przywiązać, żeby nikt Ci Toli nie zauroczył:tak:

kłaczku dokładnie tak sobie te lampki wyobrażałam, szczególnie od tiffaniego :P rzeczywiście dają ciepłe światło, co do wizyty, nie wiem co robić, jak wybulę kasę na usg będę spokojniejsza, ale mój do końca tego nie rozumie, bo jego odwieczne zdanie ludzie kiedyś i bez tego żyli... chyba jednak umówię się na 3/4D :-D

dzwelajna znowu z opóźnieniem odczytam relację :( kurcze, że też teraz muszę wyjeżdżać... :wściekła/y:

Lolcia ja czuję, że pojutrze na rozpakowanie pojedziesz :-D a mleko jakie kupisz, takie będzie, najwyżej później zmienisz :-D

wczoraj kupiliśmy Bebiko i właśnie załadowałam mu butlę. Spędziłam w sklepie jakieś 10min porównując skład, nie znalazłam różnicy. Jedyna to cena - ok. 9zł na kilogramie taniej
to daj znać jak on tam je przyjął, niby taki sam skład ale taka struktura inna... bo ja też będę chyba zmieniać bo nie wydole z tym bebilonem., i czy jakoś stopniowo wprowadzasz czy od razu. napisz mi wszystko!! ;)
mąż złapał mnie i podniósł do góry, potem wyściskał, wycałował mnie i brzuch i popłakał się ze szczęścia :rofl2:szaleniec :-D
super :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry