reklama
Indziorka
Fanka BB :)
Marcia nie chce zapeszać ale ciesze się 
achhhhhhhhhhhh , cusnie. Nie za małaaaaaaa.
Jest super a nawet bardzo.
Tu masz kalkulator:
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
Gratuluję Mamusiu po raz drugi
Jest super a nawet bardzo.
Tu masz kalkulator:
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
Gratuluję Mamusiu po raz drugi
reklama
akeake
Fanka BB :)
Marcia gratulacje!!! Wspaniale wiesci
) Wiedzialam ze tym razem Ci sie uda!!!!
A co u mnie to niewazne,nie bede psula radosnego momentu
Ogolnie prace mam,o ile nie jestem w ciazy, mam dac znac za 2 tyg co i jak, ogolnie panie dyrektorki fajne ale wsiadly na mnie w kwestii planowania i posiadania dzieci przez najblizszy rok wiec naklamalam ze nie planuje ale jak sie zdarzy to przeciez gwarancji im nie dam. Ale jestem przybita strasznie, nie sadzilam ze bede musiala wybierac... i ze w ogole o to spytaja. Strasznie sie poryczalam jak mężowi powiedzialam, moge jeszcze zrezygnowac, ale z jednej strony bylaby to glupota bo cudem ta prace dostalam, a z drugiej nie chce przerywac staran bo juz wiem jak to ciezko idzie i rok przerwy to jakby od nowa zaczynac a mlodsi nie bedziemy..
Ehh,ale niewazne, strasznie sie ciesze Marcia Twoja fasolinka
))
A co u mnie to niewazne,nie bede psula radosnego momentu
Ogolnie prace mam,o ile nie jestem w ciazy, mam dac znac za 2 tyg co i jak, ogolnie panie dyrektorki fajne ale wsiadly na mnie w kwestii planowania i posiadania dzieci przez najblizszy rok wiec naklamalam ze nie planuje ale jak sie zdarzy to przeciez gwarancji im nie dam. Ale jestem przybita strasznie, nie sadzilam ze bede musiala wybierac... i ze w ogole o to spytaja. Strasznie sie poryczalam jak mężowi powiedzialam, moge jeszcze zrezygnowac, ale z jednej strony bylaby to glupota bo cudem ta prace dostalam, a z drugiej nie chce przerywac staran bo juz wiem jak to ciezko idzie i rok przerwy to jakby od nowa zaczynac a mlodsi nie bedziemy..
Ehh,ale niewazne, strasznie sie ciesze Marcia Twoja fasolinka
Podziel się: