reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
reklama
Marcia gratulacje!!! Wspaniale wiesci :)) Wiedzialam ze tym razem Ci sie uda!!!!

A co u mnie to niewazne,nie bede psula radosnego momentu :)
Ogolnie prace mam,o ile nie jestem w ciazy, mam dac znac za 2 tyg co i jak, ogolnie panie dyrektorki fajne ale wsiadly na mnie w kwestii planowania i posiadania dzieci przez najblizszy rok wiec naklamalam ze nie planuje ale jak sie zdarzy to przeciez gwarancji im nie dam. Ale jestem przybita strasznie, nie sadzilam ze bede musiala wybierac... i ze w ogole o to spytaja. Strasznie sie poryczalam jak mężowi powiedzialam, moge jeszcze zrezygnowac, ale z jednej strony bylaby to glupota bo cudem ta prace dostalam, a z drugiej nie chce przerywac staran bo juz wiem jak to ciezko idzie i rok przerwy to jakby od nowa zaczynac a mlodsi nie bedziemy..

Ehh,ale niewazne, strasznie sie ciesze Marcia Twoja fasolinka :)))

Do góry