madzialenka1988
Fanka BB :)
Też tak miałam
to coto znaczy? bo chyba nie dzidzi co??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak miałam
to coto znaczy? bo chyba nie dzidzi co??
Czytałam na forum, że nie tylko ja wyczułam pierwsze kopniaki w pozycji z wypiętym brzuchemJa ją na pewno przekroczę;p Nie martw się, takie coś się zdarza częściej do 12 tygodnia, podobno 1/3 kobiet traci dziecko w pierwszym trymestrze. Ja straciłam niby w 9 niby w 15, do końca nie wiem, bo tam była niezgodność 6 tygodni z moim okresem, w ogóle tamta ciąża była tak dziwnie prowadzona przez kilku lekarzy...Ainhoa- przepraszam, ze pytam ale w ktorym tyg stracilas wczesniejszego dzidziusia ? (co prawada to moja pierwsza ciaża, na początku sie bałam ze moze cos byc nie tak, ze moze nie donosze albo nie wiem co...teraz jestem spokojniejsza, ale jak napsalas o serduszku ktore przestalo bic to az ciarki mnie przeszly i pomyslalam sobie czy oby z Jaśkiem do konca wszystko bedzie dobrze...nie wiem czemu ale jakos bez powodu mam takie schizy zawsze, na zapas sie martwie) 95kg to chyba nie jest tak zle, gorzej jest jak juz sie przekroczy ta magiczną liczbe 100... ;D

ale kij z tym byle by dzidzi bylo zdrowe