reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Cześć dziewczyny :) U mnie ostatnio kiepsko i fizycznie i psychicznie ....bóle brzucha są tak silne ,że momentami chodzić nie mogę do tego bóle głowy ,ciśnienie ze 100/60 nagle skacze na 160/110 obrzęki większe ...ogólnie to do d.... :( Jakoś muszę dotrwać do wizyty do wtorku .Dobrze że chociaż cukier niski bo ostatnio po posiłkach nawet 100 nie przekraczam :) Jeszcze Was nie nadrobiłam ale może dziś się uda :) Torba już spakowana dla maluszka tylko żel i pampersy potrzebne .A w Biedronce są śliczne ciuszki po 20kilka zł.U nas już były tylko takie to kupiłam ;) Miłego popołudnia :)
IMG_20170609_132007.jpg

c55fskjojcqm7koh.png

Załączniki

• IMG_20170609_132007.jpg
    IMG_20170609_132007.jpg
    327,2 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Zuza mam nadzieję ze to zmiana na dłużej :)

Agunia obrzęki od gorąca pewnie. Choć ja z synem w zimę też miałam :/ głowa do góry.

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzięki Paulina:* Też mam taką nadzieję:)
Agunia bardzo mi przykro:( A udaje Ci się poleżeć,odpocząć?Ale fajne te ubranka:)

Super te ubranka, agunia, takie kolorowe :) mi też już powoli robi się za ciepło, chociaż u nas jeszcze upałów nie było takich konkretnych.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Zuza fajnie że masz lepszy kontakt z mamą i oby tak już zostało :)
Co do mojego leżenia to nie zawsze ale udaje się zwłaszcza do południa bo później po syna a do tego kolo17 przyjeżdżają chłopaki i ocieplają dom co ostatnio przy moim samopoczuciu bardzo mi przeszkadza :/

c55fskjojcqm7koh.png

Parampampam a Ty na kiedy masz termin ? U nas codziennie ponad 30 a w domu 25 idzie zwariować .Ja z synem chodziłam do 21 sierpnia i lato było upalne , więc oby Wam odpuściła ta pogoda ;)

c55fskjojcqm7koh.png

U nas dziś 25 stopni,jak dla mnie za gorąco;)
Agunia mój syn ma autyzm i wożą go do i ze szkoły busem,jedyny plus jego niepełnosprawności...Bo do szkoły z domu mamy daleko.Przypomnij na kiedy masz termin,bo to już niedlugo prawda?
Chciałam zrobić roladki ze schabu ale nie chce mi się stać przy garach w tą gorączkę i robię kotlety;) Mam dzisiaj lenia strasznego i glowa mnie boli:/

reklama
Zuza ja ostatnio zrobiłam pyyyyszna roladke. Schab rozbilam cieniutko A w środku nasmarowalam serkiem topiony m szynkowym :) zwinelam, zawinelam w folię i ugotowałam ;) mniaaaam.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry