reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Jak dla mnie wyglądasz świetnie!
Ja teraz już mam taki brzuch hehe
Trzymam kciuki :*

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej:)
Agunia fajnie,że się odezwałaś:) Świetnie wyglądasz! Super by bylo gdybyś po urodzeniu Michasia dala znać że wszystko z Wami dobrze:* Wszystkie tutaj będziemy mocno trzymać kciuki ale również się denerwować.
A co do chłodu to nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie nie ma szans...Już od rana bardzo gorąco:/

Dziękuję Wam bardzo :*
Zuza jak tylko będę miała jak to się odezwę.Pewnie dopiero w piątek albo sobotę jak troszkę dojdę do siebie i będę mogła wstać :)

Mimi zakładam ponczo i moi sąsiedzi nadal nie wiedzą że jestem w ciąży :D

Zuza u mnie już 25 w cieniu a w domu 24 a w słońcu nawet nie chce wiedzieć ile jest ....

c55fskjojcqm7koh.png

Agunia Ty to schudlas z 18kg bo po urodzeniu spada do 10kg; )

U mnie też już gorąco.... masakra....

Ja znów schizuje z ruchami. Czasem wydaje mi sie ze cos poczulam a potem znow nic.... leżę cale poranki i wieczory z ręką na brzuchu i nic ; (
Martwię się ze coś nie tak może być ; ( żałuję że nie zapisałam sobie kiedy poczułam ruchy w 1 ciąży

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi spokojnie z tymi ruchami masz jeszcze dużo czasu najważniejsze że na USG maleństwo jest ruchliwe .Ja wcześniej poczułam ruchy ale te pierwsze to takie przelewanie takie dziwne coś i długa przerwa .
Jeszcze da Ci tak popalić że czasami będziesz miala dość :)
Ja od paru dni mam wrażenie że moje dziecko ma ADHD w brzuchu bo tak rozrabia nawet leżeć mi nie pozwala .

Zobaczymy jak z tą moją wagą będzie po porodzie bardzo bym chciała żeby było tak jak napisałaś :)

Chwila odpoczynku już minęła idę dalej sprzątać łazienkę ;)

c55fskjojcqm7koh.png

Strasznie się denerwuje. Powiem Wam że ta moja to ma taki stary ten sprzęt ze tam ledwo coś widać... wiadomo ze to też przez sadelko.... Ale czekam z niecierpliwością na polowkowe bo ten lekarz ma znacznie lepszy sprzęt. A u mojej nawet serduszka nie posłucham.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Strasznie się denerwuje. Powiem Wam że ta moja to ma taki stary ten sprzęt ze tam ledwo coś widać... wiadomo ze to też przez sadelko.... Ale czekam z niecierpliwością na polowkowe bo ten lekarz ma znacznie lepszy sprzęt. A u mojej nawet serduszka nie posłucham.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png
Cześć Dziewczyny;)

Mimi ja też wariowalam z ruchami, że nic nie czuje. Poczułam cos 1.5 tyg temu czyli w 22 tygodniu, wczoraj jak byłam na wizycie lekarka powiedziała że gdybym teraz nie czuła to nie byłoby nic dziwnego.
A co do wagi ja mam -1kg w porównaniu do początku ciazy;) i strasznie sie ciesze bo mamuska mi powiedziała że przytulam chyba z 10kg...
Miłego dnia;)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde a ja mam od dwoch dni cos z cisnieniem i cukrem.. teraz 137/94 tetno 116.. :( jutro wizyta u gina, nie zdziwilabym sie gdyby mnie chciala polozyc w szpitalu.

reklama
Paulina,Mimi ma racje,dużo odpoczywaj:* To jest dośc wysokie ciśnienie ale Asia chyba miewała dużo wyższe i nie kładli jej do szpitala.A bierzesz coś na obniżenie?

Do góry