reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Colorado ale fajnie to będą niezapomniane święta :) A pisałaś że już byś mamie powiedziała ja mojej po pierwszej wizycie powiedziałam w 5tygodniu a reszta dowiedziała się w 14tygodniu w Wigilię :D Teraz termin miałam na 11lipca a cc miałam 22 czerwca a pierwszego syna 21sierpnia urodziłam .Z pierwszym synem dowiedziałam się o ciąży dzień przed sylwestrem ;)A z Michasiem dzień przed świętem niepodległości :D
To teraz za Was trzymamy kciuki i za dwie kreseczki :)

reklama
Oj tak, będą to wyjątkowe święta :) tym bardziej, że z rodzony tylko my wiemy póki co :)

Agunia, chętnie bym już powiedziała, ale wiem, że w wigilię będzie może ciężko jej zachować tajemnice, bo teściowie też będą... A nie chcę zapeszać przed stwierdzeniem serduszka. I sobie nerwówki też nie chcę robić :)

Lekarz kazał mi się oszczędzać i absolutnie nic nie nosić, unikać chorych osób i zakaz przytulanka do 10 tyg. Mam dobrą wymówkę, by jednak nie myć okien :D

Ka, mrulandka, dołączam się do kciuków trzymanych przez dziewczyny :) oby szybko wam poszło :) jak mi z moim bajzlem hormonalnym się udało, to wiecie... Nie macie wymówki :D

Ledwożyję, mam nadzieję, że będzie dobrze :) po świętach będziemy tu zasypywać forum :) a jak nastrój? Oswoiłaś się z nową sytuacją? :*

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki. Spróbuję tego musli, ale to jakaś masakra z tymi zaparciami. Ja też wybieram się 27.12.2017 r. do ginekologa szukać serduszka. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Ja wybieram się dziś wieczorem szukać serduszka i okropnie się stresuję!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nagini kciuki zaciśnięte. Wszystko będzie dobrze, ah piękna chwila przed Tobą:). Odezwij się po badaniu.

Colorado nie macaj co chwilę cycek;) wiem że to robisz ;) każda z nas to robiła ;) podziel się trochę z mężem;) na razie tylko to mu zostało:biggrin2:

Mąż na wolnym więc dzisiaj będę nadrabiać świąteczne porządki. Chyba. Bo mam lenia.

Nagini, trzymam kciuki [emoji4]

Ja też mam wizytę 27.12, ale to są połówkowe. A 28.12 mam wizytę i swojego gina i się zastanawiam czy jej nie przesunąć, bo tak dzień po dniu...

Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

oar8csqvs8we78wu.png

Paula, do ilu lekarzy chodzisz? :)

Nagini, powodzenia na wizycie!

Miłego dnia wszystkim [emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ty jajcaro !

Oj, gęsto mamy te wizyty tuż po świętach :) przecież ja nie zdążę świątecznych przysmaków jeszcze strawić, a do gina będę się toczyć zamiast iść żwawym krokiem [emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry