reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

W profilu wejdź w sygnaturę i wklej a suwaczki jest link na dole strony głównej albo wpisz w Google suwaczki ciążowe i bedzie w telefonie nie wkleję Ci linka chyba ze pozniej z kompa jak nie znajdziesz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję, chyba bym na to nie wpadła :)
Ale coś jednak nie zadziałało. No jeszcze popróbuje.

reklama
Tak naprawdę to moja druga ciąża z otyłością pierwsza szybko sie skończyła wiec teraz sama jestem ciekawa jak to bedzie z ciśnieniem póki co robiłam glukozę i cukrzycy nie mam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to nic tylko się cieszyć :) oby ta ciąża bez problemów Ci minęła [emoji9] ja mam wyniki krzywej takie wątpliwe, gin mówi, że nie cukrzyca, zobaczymy co w poniedziałek diabetolog mi powie :(

Tak strasznie nie chcę insuliny [emoji24]

8une3e3kck8m6mea.png

Spokojnie może bedzie dobrze wiesz te wyniki da różne mi teraz w moczu wyszły jakieś krwinki a nic mi sie nie dzieje poczekaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoć progesteron podwyższa cukier :) a ja poza swoim już pewnie powoli przez łożysko produkowanym to jeszcze biorę w tabletkach.

Jak pozostałe dzieciaczki? W jakim wieku? Cieszą się z rodzeństwa? :)

8une3e3kck8m6mea.png

Tak syn lat 15 córka 9 lat.
Córka Bardzo przeżywa głaszcze mnie po brzuchu i codziennie sie modli żeby było zdrowe w brzuchu i pozniej jak sie urodzi.
To zapewne dlatego ze w zeszłym roku straciłam dzidziusia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rany, przykro mi [emoji22]

Ale to córka musi być bardzo dojrzała emocjonalnie jak na swój wiek? :)

8une3e3kck8m6mea.png

No to nic tylko się cieszyć :) oby ta ciąża bez problemów Ci minęła [emoji9] ja mam wyniki krzywej takie wątpliwe, gin mówi, że nie cukrzyca, zobaczymy co w poniedziałek diabetolog mi powie :(

Tak strasznie nie chcę insuliny [emoji24]

8une3e3kck8m6mea.png
Kochana przy twoim wyniku jedynie dietka [emoji11] nie zamartwiaj się

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Kochana przy twoim wyniku jedynie dietka [emoji11] nie zamartwiaj się

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Hehe apropos wieku, na sierpniówkach same 22-latki, albo w okolicach mojego wieku, ale drugie lub trzecie bobo [emoji16] już myślałam, że będę tam taka geriatryczna pierworódka, ale jednak pojawiły się podobne przypadki do mnie [emoji16] no kilka starszych nieco dziewczyn też. Ale pierwsze w oczy rzuciło mi się grono młodych dziewczyn. A ja tak sobie myślałam, jaka byłam mając 22 lata, no i ni cholercia ani się nie nadawałabym ani nie myślałam o macierzyństwie [emoji16] ehh ale ważyłam chociaż mniej...

Jak tam niedziela dziewczęta? :)

U mnie niewiarygodna rzecz się stała, śnieg spadł [emoji16] może się na jakiś spacerek po skrzypiącym śniegu wybierzemy [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Hehe apropos wieku, na sierpniówkach same 22-latki, albo w okolicach mojego wieku, ale drugie lub trzecie bobo [emoji16] już myślałam, że będę tam taka geriatryczna pierworódka, ale jednak pojawiły się podobne przypadki do mnie [emoji16] no kilka starszych nieco dziewczyn też. Ale pierwsze w oczy rzuciło mi się grono młodych dziewczyn. A ja tak sobie myślałam, jaka byłam mając 22 lata, no i ni cholercia ani się nie nadawałabym ani nie myślałam o macierzyństwie [emoji16] ehh ale ważyłam chociaż mniej...

Jak tam niedziela dziewczęta? :)

U mnie niewiarygodna rzecz się stała, śnieg spadł [emoji16] może się na jakiś spacerek po skrzypiącym śniegu wybierzemy [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Ja 1 syna urodziłam mając 23 lata [emoji4]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Ja starszą córkę też urodziłam w wieku 23 lat. A drugą w wieku 34. Były to dwa różne macierzyństwa. Przy drugiej odpuściłam, nie patrzyłam ślepo w zalecenia, bardziej zaufałam swojej intuicji. I tak młodsza była dużo szybciej samodzielna, ale to też pewnie charakter robi swoje.

A męża poznałam jak miałam 16 lat i tak w tym roku nam minie 22 lata razem [emoji4] Po ślubie jesteśmy 15.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Do góry