reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Hehe apropos wieku, na sierpniówkach same 22-latki, albo w okolicach mojego wieku, ale drugie lub trzecie bobo [emoji16] już myślałam, że będę tam taka geriatryczna pierworódka, ale jednak pojawiły się podobne przypadki do mnie [emoji16] no kilka starszych nieco dziewczyn też. Ale pierwsze w oczy rzuciło mi się grono młodych dziewczyn. A ja tak sobie myślałam, jaka byłam mając 22 lata, no i ni cholercia ani się nie nadawałabym ani nie myślałam o macierzyństwie [emoji16] ehh ale ważyłam chociaż mniej...

Jak tam niedziela dziewczęta? :)

U mnie niewiarygodna rzecz się stała, śnieg spadł [emoji16] może się na jakiś spacerek po skrzypiącym śniegu wybierzemy [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Też zauważyłam trend młodych matek, ja to będę próchno, zaraz 33 na karku [emoji32][emoji32][emoji32]

Ja zaraz się biorę za gotowanie, bo jutro mamy gości z okazji urodzin mamy, a jakoże wszyscy na urlopach to świętujemy przy poniedziałku :)

U nas śnieg od kilku dni, wczoraj był godzinny spacer w końcu w zimowej scenerii :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Długie staże znajomości macie :) Ja mojego męża poznałam w wieku 23 lat, on miał 25. Poznaliśmy się na Facebooku tamtych czasów czyli Gadu-Gadu [emoji4]. Ślub wzięliśmy 3 lata później jsk byłam w 18tc ;) Syna urodziłam mając 26, teraz przy drugim będę mieć 34

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mimi, Siruna, wow! To jest dopiero miłość na całe życie :) ja myślałam, że my byliśmy szczeniaki jal braliśmy ślub w wieku 24 lat :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hoho, Mimi, Siruna, to nieźle :D

Widzę, że długie związki górą [emoji1]

Ja męża podobnie jak nagini w internecie poznałam, miałam 18 lat, on 23. Ślub jak mieliśmy 23 i 28 lat, staż więc też już mamy taki nawet nawet [emoji16]

Do mnie instynkt przyszedł późno [emoji14] musiałam ze wszystkim się ustatkować, a jak się ustatkowałam, to okazało się, że ciąża z nieba nie spada i jednak muszę się podiagnozować i dobrego lekarza znaleźć :) no i tak zeszło na tym wszystkim ... Zresztą, zanim męża poznałam to byłam przekonana, że będę sama szła przez życie [emoji16] kto by chciał takiego pulpecika [emoji14]

Z jednej strony to fajnie mieć wcześniej pierwsze dziecko, organizm chyba lepiej znosi nieprzespane noce [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Uff ale produkujecie:)
Witam nowe mamusie i gratuluję ciąż. Niech Wam spokojnie czas płynie :)

U nas ciągle pada, ślisko, dzisiaj nie wyjechaliśmy pod górkę, już miałam pchać auto ale mąż mnie oszczedzil;)

Długie te Wasze staże związkowe, my jesteśmy ze sobą 10 lat, a małżeństwem 2,5 roku.

Agunia podaje rękę, mnie też czeka laparoskopia tyle że pecherzyka żółciowego. Chciałam poczekać aż mi się skończy urlop macierzyński i wtedy pójść do szpitala, wtedy trochę dłużej bym była w domu, ale lekarz stwierdził że powinnam jak najszybciej usunąć. Także pewnie do świąt załatwię temat.

Witam się niedzielnie! Moja jelitowka dobiegła końca.. Żyje :p no i na wadze mniej :D

Witam nowe dziewczyny, gratuluję maluszków i życzę spokojnej ciąży :)

U nas śnieg więc humor mi dopisuje i wciąż gapie się w okno.

My z mężem poznaliśmy się 6 lat temu przez portal randkowy jesteśmy ponad 2 lata po ślubie.
Colorado ja te 6 lat temu miałam 57 kg, więc teraz podziwiam męża że pomimo takiej zmiany nadal ze mną jest i kocha mnie taka okrągłą. Zawsze mu powtarzam, że kiedyś jeszcze będę taka jak dawniej... Ale chyba bardziej mi to przeszkadza niż jemu..

Witam się i ja:) U nas też białoi ślisko na drogach .Jak po pampersy jechałam to osobówka w rowie leżała chyba pan za szybko w zakręt wszedł .
Ja z moim mężem znamy się od 6roku życia u niego to była miłość od pierwszego wejrzenia a u mnie 9lat później :p Teraz jesteśmy ze sobą 3raz pierwszy 8miesięcy drugi 1.5roku a teraz 17lat :) Po ślubie jesteśmy 12 lat po cywilnym a 8po kościelnym :) Kacpra urodziłam jak Edysiek mając 23a Michasia też jak Edysiek 34 :)
Kasia nie zazdroszczę ale przynajmniej będziesz miała to już za sobą :)

reklama
Szafirek dobrze że to dziadostwo dało Ci spokój. Ale nieźle musiało Cię wymęczyć. Ja nie pamiętam kiedy wazylam 57 kg
:-) :):-) :)
Agunia czapki z głów :) To Ty stała w uczuciach jesteś:)
Ja się dzisiaj lenie. Mąż przejął opiekę nad Filipem, wziął się za obiad więc miałam czas na odpoczynek. A teraz moje obydwa chłopaki padły i śpią. Zmeczyli się sobą na wzajem. Tylko dla mnie miejsca brak w łóżku bo się na całym rozwalili.

Do góry