reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

out off topic - o niczym

reklama
pewnie wy juz dawno to widzialyscie, ja obejrzalam kilka tyg temu i bardzo polecam film "Hania". swiateczny klimat i moja ulubiona polska aktorka - Agnieszka Grochowska. uwaga, wyciskacz lez na koncu

o rany!!!!!!!!!!!!! jestem po prostu zbulwersowana jak sto piorunów!!!!!!! Chce mi sie kląc, wyć, złapał tego "ojca" za ryj i przeciągnąc po asfalcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu szok!!!!!! No ryczec mi sie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ze są dzieci ktore nie mają po prostu normalnego domu!

Z drugiej strony kiedyś nie było internetu , ale opowiastki o tym jak dzieci na weselu spijały resztki z kieliszków były przekazywane ustnie :baffled: też rodzice nie widzieli nic zdrożnego w tym, jak i w wielu innych rzeczach:shocked2:

Oglądałam wczoraj ten reportaż i stan nieświadomości , ignorancji i głupoty obojga rodziców przekroczył moje najśmielsze wyobrazenia.. Z drugiej strony w ilu domach dzieci są tzw.biernymi palaczami?

Brat był wieczorem u nas i pokazał nam filmik o hmmmm bardzo "ciekawej" pani Super Gas ... by GloZell Minaj - YouTube

Patrzyłam i oczom nie wierzyłam haha że ludzie mogą mieć tak nas*ane w głowie:szok:
No ale Asia też to widziała i od wczoraj nam nie daje spokoju, ciągle chodzi i mówi "Mama pokaź pum purumpum (i tu następuje puszczanie bączków buźką)":-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry