W koncu sie dowiedzialam o co chodzi....... ;-)
Poród - cała prawda - ryjbuk
Poród - cała prawda - ryjbuk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a szczególnie brytyjczycy... byłam, widziałam, dobrego zdania o nich nie mam...Proponuję w związku z tym zakazać emitowania jakichkolwiek bajek, absolutnie żadnych Czerwonych Kapturków zjadanych przez wilka, Królewny Śnieżki mieszkającej z 7 krasnoludkami czy Jasia i Małgosię przetrzymywanych przez czarownicę
Bo faktycznie : jak dziecko może jeść tort czekoladowy czy taplać się w kałużystraszna zbrodnia;-)
Bosszzz, przecież one uczą się naśladując! A naśladują wszystko począwszy od rodziców którzy święci na pewno nie są
p.s. nie bronię Peppy bo Asia jest jej fanką;-) mam tylko wrażenie że rodzice próbują obarczać winą wszystko dookoła za swoje niewychowane dzieci, a powinni zacząć od siebie.
a to szok!! to tylko i wylacznie świnia! ;-)
Ależ to prawda!!
Ten film jest z lipca, wtedy u nas była na topie właśnie Peppa
MVI_8653.AVI - YouTube
Tortu czekoladowego nie jedli jeszcze ale obawiam się że też mógłby im zasmakować.
Kurcze a ja to nazywałam "urokami dzieciństwa" a to widzę wpływ tej paskudnej Świni.![]()