Limonkaaa88
Fanka BB :)
Tak, może. Mi rok temu w czerwcu w 13 dni jezzcze pokazywało 2 kreski ja już się cieszyłam że się udało a 14 dnia zaczęło wszystko znikać i od tamtej pory zaczynałam testy robić od 14 dnia po zastrzyku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj bhcg wyszła 57, więc chyba jest szansaTak, może. Mi rok temu w czerwcu w 13 dni jezzcze pokazywało 2 kreski ja już się cieszyłam że się udało a 14 dnia zaczęło wszystko znikać i od tamtej pory zaczynałam testy robić od 14 dnia po zastrzyku
Zrób sobie betę 48h od tej, która wynosiła 57, żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy. Najlepiej o tej samej porze i w tym samym laboratorium. Moja pierwsza beta wynosiła 96.7 - a dziś mój Antek ma już skończone 8 miesięcyDzisiaj bhcg wyszła 57, więc chyba jest szansa![]()
Hej dziewczyny!
Co sądzicie test 11 dni po ovirelle z popołudniowego moczu ( na żywo bardziej widoczna![]()
Dziś 12 dzień po ovi.No ewidentnie przebija kreska, ale pytanie czy to nie jeszcze ovi