Andżelka029
Początkująca w BB
Jak to jest?czy poronienie traktuje się jako @? I czy po poronieniu uwalnia się pęcherzyk?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak byłam na wizycie i wszystko ładnie wygląda i dostaliśmy zielone światło od ginMoja gin uważała że poronienie traktujemy jako pierwszy dzień @ ( mówimy oczywiście o poronieniu samoistnym ).
Ja zaszłam w ciążę w tym cyklu, w którym nastąpiło poronienie a więc owulacja wystąpiła jak w normalnym cyklu.
Wszystko zależy od organizmu. Nie ma na to reguly czy wystąpi owulacja czy nie.
Rozumiem że byłaś na kontrolnym USG i wszystko się oczyscilo?
Powiem,że robiłam testy owulacyjne 8,9,10 czerwca i były 2 kreski o teraz nie wiem czy była owulacja czy nieRozumiem, ze poroniłaś samoistnie. Tak, można to traktować jako cykl, ale czy doszło do owulacji i czy była w „spodziewanym” przez Ciebie terminie może powiedzieć tylko monitoring. W organizmie dochodzi do zmian, hormony mogą rozregulować cykl wiec jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskasz
Ale wiesz na czym polegają testy owulacyjne? One nie mówią „Hej Andżela masz dziś owulację” tylko wskazują wzrost hormonu LH a ten może być podwyższony po ciąży. Jeśli chcesz już w tym cyklu ponownie się starać i dokładnie wiedzieć, kiedy masz owulację to umów się na usg, kontroluj bhcg i będziesz miała odpowiedź. W pierwszym cyklu po poronieniu organizm musi dojść do siebie.Powiem,że robiłam testy owulacyjne 8,9,10 czerwca i były 2 kreski o teraz nie wiem czy była owulacja czy nie