Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdarzają się takie sytuacje. Regularne masz cykle ? Mi się raz zdarzyło mieć w trakcie miesiączki owulacje, ale było to spowodowane rozregulowanym cyklemWitam was, czy miała któraś z was owulacje zaraz po @ ?
Moje cykle trwają 30-35 dni. W zeszłym miesiącu mój cykl się przesuną i trwał on 40 dni. Zaraz po @ miałam jakby płodny śluz (przezroczysty, wodnisty i klejący się). Jak białko jajka.zdarzają się takie sytuacje. Regularne masz cykle ? Mi się raz zdarzyło mieć w trakcie miesiączki owulacje, ale było to spowodowane rozregulowanym cyklem
Owulacja w czasie miesiączki? Te dwie rzeczy raczej się wykluczają? Aczkolwiek zaintrygowało mnie to. Skąd pewność,że tak było?zdarzają się takie sytuacje. Regularne masz cykle ? Mi się raz zdarzyło mieć w trakcie miesiączki owulacje, ale było to spowodowane rozregulowanym cyklem
Nie w czasie miesiączki tylko zaraz po.Owulacja w czasie miesiączki? Te dwie rzeczy raczej się wykluczają? Aczkolwiek zaintrygowało mnie to. Skąd pewność,że tak było?
z monitoringu, inaczej bym takich pierdół nie pisała i sama w to nie wierzyła. A wynikało to z tego, że mój cykl po porobieniu trwał 38 dni (wcześniej trwał 26 dni po wyregulowaniu dupkiem). Następny cykl trwał 22 dni, a to wynikało z tego, że zapomniałam wziąć dupka i okres przyszedł wcześniej. Na kolejnej wizycie podczas miesiączki miałam pęcherzyk 21 mm. Także jest to możliwe, tylko chyba nie do końca naturalnieOwulacja w czasie miesiączki? Te dwie rzeczy raczej się wykluczają? Aczkolwiek zaintrygowało mnie to. Skąd pewność,że tak było?
Miałam w monitorowanym cyklu owulację w 7dc. Taka jednorazowa akcja, bo zwykle zdarzają mi się koło 10dcWitam was, czy miała któraś z was owulacje zaraz po @ ?
Ale to nie było do Ciebie. Poza tym śluz może się zmieniać w każdym dniu. Jeżeli tylko po tym stwierdziłas owulację, to nie jest to pewne na 100 %. Równie dobrze mogła być dopiero w połowie cyklu.Nie w czasie miesiączki tylko zaraz po.
Ponieważ zauważyłam u siebie „płodny” śluz, który normalnie występuje u mnie w połowie cyklu.
sluzem bym się nie sugerowała tak do końca, on może być różny... dla mnie jedyna sprawdzona metoda to monitoringNie w czasie miesiączki tylko zaraz po.
Ponieważ zauważyłam u siebie „płodny” śluz, który normalnie występuje u mnie w połowie cyklu.