Pierwsze zdjęcie to test z 7.05 a drugi z 8.05 kreska T z 8.05 jest znacznie ciemniejsza, czy to oznacza że LH rośnie i dojdzie do owulacji mimo antykoncepcji?
Nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze zdjęcie to test z 7.05 a drugi z 8.05 kreska T z 8.05 jest znacznie ciemniejsza, czy to oznacza że LH rośnie i dojdzie do owulacji mimo antykoncepcji?
więc dlaczego testy z 8.05 maja ciemniejsza kreskę T?
więc dlaczego testy z 8.05 maja ciemniejsza kreskę T?
Robiła.w kwietniuPo co robisz testy jak bierzesz tabletki?
Lepiej zrób test ciążowy może to ciąża![]()
To oznacza, że testy owu są niewiarygodne, bo bierzesz tabletki.Pierwsze zdjęcie to test z 7.05 a drugi z 8.05 kreska T z 8.05 jest znacznie ciemniejsza, czy to oznacza że LH rośnie i dojdzie do owulacji mimo antykoncepcji?
Ale test z 7.05 ma jaśniejsza kreskę niż ten z dzisiaj. Dlaczego?Daj partnerowi ten test do zrobienia. Tez pokaże, ze wykrył LH.
Ale test z 7.05 ma jaśniejsza kreskę niż ten z dzisiaj. Dlaczego?
Pilnowałam wczoraj bardzo picia, nie piłam 1-2h przed testem jak nie dłużej, mocz na pewno nie był rozrzedzonyChociażby dlatego, że napiłaś się więcej wody i miałaś rozrzedzony mocz.
LH nigdy nie osiąga poziomu 0.
Po co Ty to sobie robisz?Pilnowałam wczoraj bardzo picia, nie piłam 1-2h przed testem jak nie dłużej, mocz na pewno nie był rozrzedzony
Bo nie chce być w ciążyPo co Ty to sobie robisz?
To nie uprawiaj sexu -prosteBo nie chce być w ciąży