reklama
loumarie
Fanka BB :)
A to jest test z dzisiaj robiony przed 12
To nie jest pozytywny test owulacyjny, więc nie masz czym się przejmować.
olka11135
A to jest test z dzisiaj robiony przed 12
Ale on jest negatywny.
Ja mam takie bóle i śluz - a owulacji i miesiączki na razie nie mam - potwierdzone u ginekologa

Ja czekam na krwawienie z odstawienia, zostało mi 14 różowych tabletek by przejść na placebo, mam nadzieję że „okres” się pojawi i wszystko będzie dobrze.Ale on jest negatywny.
Ja mam takie bóle i śluz - a owulacji i miesiączki na razie nie mam - potwierdzone u ginekologa![]()
olka11135
Ja czekam na krwawienie z odstawienia, zostało mi 14 różowych tabletek by przejść na placebo, mam nadzieję że „okres” się pojawi i wszystko będzie dobrze.
Ja się bardzo cieszę z braku okresu od 2 lat
Lady Loka
Zamęczysz się na rych tabletkach jak co miesiąc bedziesz szukać owulacji na zmianę z ciążąJa czekam na krwawienie z odstawienia, zostało mi 14 różowych tabletek by przejść na placebo, mam nadzieję że „okres” się pojawi i wszystko będzie dobrze.
Ja czekam na krwawienie z odstawienia, zostało mi 14 różowych tabletek by przejść na placebo, mam nadzieję że „okres” się pojawi i wszystko będzie dobrze.
Ile masz lat?
loumarie
Krwawienie z odstawienia nie wynika z naturalnego cyklu miesiączkowego. To nie jest miesiączka per se.
Ja na Twoim miejscu nie zawracałabym sobie gitary. Jeśli boisz się o ciążę, poproś partnera niech zakłada gumkę i tyle, dodatkowo.
reklama