Witam kochane Mamy:-)
mojego 5-letniego synka zaczął boleć ząbek-oczywiście próchnica.Najgorsze to, że Kuba reaguje strasznie na lekarzy-nawet u okulisty mamy problem z zajrzeniem do oka,panicznie boi się jak ma pokazać gardło.a wizyta u fryzjera-nie ma mowy.Ja juz wiem co będzie się działo u stomatologa-nie jest w stanie mu nic zrobić.Syn bardzo często nie przyznaje się do bólu albo choroby,bo wie, że to skończy się lekarzem.
Czy któraś z Mam ma podobny problem?
Znacie dentystę, który radzi sobie z takimi przypadkami,jestem z okolic Poznania.
pozdrawiam serdecznie
mojego 5-letniego synka zaczął boleć ząbek-oczywiście próchnica.Najgorsze to, że Kuba reaguje strasznie na lekarzy-nawet u okulisty mamy problem z zajrzeniem do oka,panicznie boi się jak ma pokazać gardło.a wizyta u fryzjera-nie ma mowy.Ja juz wiem co będzie się działo u stomatologa-nie jest w stanie mu nic zrobić.Syn bardzo często nie przyznaje się do bólu albo choroby,bo wie, że to skończy się lekarzem.
Czy któraś z Mam ma podobny problem?
Znacie dentystę, który radzi sobie z takimi przypadkami,jestem z okolic Poznania.
pozdrawiam serdecznie
pamiętam to jak dziś, i nie zapomnę do końca życia
:-) itp.itd i jeszcze rozkaz zrzucony do mojej mamy zeby "trzymać ją za głowę"to było okropne....potem miałam taki uraz ze do stomatologa nie chciałam chodzic...unikałam bardzo...co oczywiscie mi nie służylo
,kup ksiażeczkę o dentyście!my kupiliśmy Filipowi grę dentysta play doh żeby sam mógł robić to samo co pan!dobrym pomysłem jest zabranie dziecka ze soba na wizytę,.zeby zobaczył co i jak!
Pani dentystka mowila po kolei co bedzie robic, i czy moze cos bolec. Teraz juz jestesmy po 4 wizycie, 5-tka juz z plomba, byly male lezki ale i tak uwazam ze byla bardzo dzielna. Zostaly jeszcze 2 czworki do podleczenia