reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

Oj Sikoreczka plesnawki to okropne paskudztwo.Pamietam jak Julka dostala plesniawki jakos na poczatku, bardzo dlugo z nia walczylismy:wściekła/y::wściekła/y: I dopiero wlasnie po nystatynie sie tego pozbylismy. I dla was zyczymy bardzo szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

reklama
I my życzymy wszystkim 11 miesięcznym szkrabom wszystkiego naj naj:-)

A chorowitkom niech zdrowieją bo zaniedługo trzeba będzie sanki szykować a w tedy o chorobach nie może być mowy!!

Ewa dużo ciepłych uścisków dla Ciebie!dobrze że już się wszystko układa...:tak:

U nas już po chorobie,katar poszedł w siną dal i dzisiaj idziemy się wybawić na weselu:-) już nie pamiętam kiedy ostatnio tańczyłam...mam tylko nadzieje że Paula chociaż w Kościele wysiedzi na dupsku;-)

dla chorowitków buziaczki-pysiaczki...
Kaira udanej zabawy, nie ma to jak trochę się pobawić na "wiejskiej potańcówce":-D
Ewa dobrze że jest już dobrze. trzymam kciuki aby było jeszcze lepiej.
Sikoreczka udanej walki z grzybem...tylko ból i nic więcej brrr...

Nie wiem czy to jeszcze coś pomoże, ale przed wyjazdem nad morze poszliśmy do lekarza z Martynką i wtedy zapytałam lekarza co zabrać do apteczki w razie biegunki (gastrolit czy smectę, bo nigdy nie pamiętam co kiedy) i wtedy dostałam receptę na baktrim, to jest na bazie biseptolu. Podobno skuteczne. Ja w końcu tego nie wykupiłam więc nie widziałam ulotki. Można poszperać w internecie.

reklama
u nas biegunka przeszłą po zwykłym Enterolu. nie jest na receptę a jest naprawdę skuteczny. mojej koleżanki synkowi też pomógł jak nic nie pomagało...

Do góry