Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
chylińska na prezydenta! nie pamętam kiedy sie tak zryczałam ze śmiechu, muszę to sobie wydrukować i czytać codziennie, po takim przygotowaniu do macierzyństwa mogą nas spotkać WYŁĄCZNIE miłe niespodzianki
Moj D. mial racje...caaala ciaze mi powtarzal ze on czuje ze ta mala istotka to dziewczynka. a teraz marudzi ze jak bedzie taka zepsuta i marudna jak mama to on sie wyprowadza!
Kobietki Ale ten czas leci tak niedawno bylysmy w pierwszym trymestrze a tu tuz tuz 3 trymestr! Za ok 3 miesiace bedziemy tulic nasze dzieci Ten czas zleci nam niewiadomo kiedy :
Ostatnio z nudow przegladalam inne miesiace i powiem wam dziewczyny ze u nas panuje niezwykly pozadek !! jak sie w chodzi to tak jakos ladnie wyglada...hihihihihihi
Skusiłaś mnie i zaraz sama zajrzę do innych miesięcy. Bo ja lubię, jak cos ładnie wygląda i jest porządek. Zatem miło byc w grupie porządnych dziewczyn