Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ok. może i lepiej jak się pytają niż jak nie...ale nie przejmuj się Pola. najważniejsze jest najbliższe grono...co mi po dentystce, która mówi że wydaje jej się że chodzę już rok z wielkim brzuchem...
No i wczoraj pisały i dzwoniły osoby, które się dość długo nie odzywały i pytały o moje "samozepsucie" Miluchno:-)
Megusek-dziękuję Złotko, za zainteresowanie:-) Postaram się w terminie i na pewno się o tym dowiesz
Może Maję ruszyło na dobre, nie pojawiła się dziś jeszcze, a już południe. Ja tymczasem idę poleżeć trochę, może odeśpię zarwaną nockę, dzidziś mnie dziś nieźle skopał, może szuka wyjścia ......
Góralka, to pomóż dziecku. Nie trzymaj nóg przy sobie jak dziewica (bo i tak już wiemy, że nią nie jesteś hihihi),, że tak się wyrażę, rozkracz się trochę, jak światło Młode zobaczy, to samo polezie.....;-)
KRA, KRA, KRA - nie pomaga hiihih. A wiesz, że mój znajomy chodził z dziewczyną, która upierała się, że jest dziewicą mimo ciąży. Ciekawe czy takie przypadki po porodzie wciąż są dziewicami, bo niby błony brak, ale przecie faceta nie zaznały ........
A te sobie pojechaly o dziewictwie tego sie nie spodziewalam ....hihihihihi
Macie Laski poczucie humoru.......
:-)
A z tym swiatlem to cos Pola ty chyab wczesniej kombinowals i co pomaga? juz nie jestem wstreciuchem...sprobuje:-) :-) ;-)