• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu gratulacje dla Ciebie i dziewczynek:tak::-)...oj...a ja nigdy nic nie wygrałam:wściekła/y:
Inna przepraszam że Ci dziś nie pogratulowałam zaliczenia kolosów....chyba za bardzo skupiłam się na sobie:-p
Bodzinka ta druga kiecuchna mi się podoba..., pierwsza również jest fajna ale ja wolę z ramiączkami....no zawsze mam wrażenie że ten gorset zaraz opadnie:rofl2:. no a kreacja dla Karolla czaderska...uwielbiam małych chłopczyków takich eleganckich.....czad.

reklama
Kasiu - wielkie, wielkie GRATKI :tak:
Dzięki, dziewczyny za gratulacje zaliczeń.
My w konkursie Gerbera wygrałyśmy najpierw bluzę, a teraz spodnie (bo na czapkę i chustkę Jacek zapomniał wysłać kupony,chyba gdzieś tu o tym pisałam).

składam najlepsze p[od słońcem życzenia imieninowe dla mojej cudownej koleżanki babyboomowej Martynki....niech Ci słoneczko przyświeca długo....no i żebyśmy się wkrótce zobaczyły tak jak miałyśmy to w planach....życzę Ci też żebyś była dla mnie bardziej miła....i nie kazała mi się przebierać za kosmitę, wampira, czarownicę tudzież inne takie stwory...całuski....cukiereczki...i ciasteczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry