reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Styczniowe kreski są założone. Jeśli się starasz i chciałabyś testować, porozmawiać z innymi dziewczynami które się starają o dzieciątko to Dołącz do nich 😊

Ja nic takiego nie zasugerowałam, ale są dziewczyny które są i odzywają się, komentują, i wrzucają zdjęcia testów owulacyjntch czy też testów ciążowych więc czemu by nie dołączyć do nich? Możesz i z nimi przeżywać na bieżąco i tu się odzywać jak ktoś się odezwie :) czemu nie.

No napisalam tam :) zobaczymy może sie wkrece w taki temat :)
to w zasadzie jest to samo co staraczki, tylko zapisujemy się co miesiąc na testowanie. W pewnym momencie po prostu funkcjonowały staraczki i miesięczne obok siebie i jakoś to było powielanie... no i staraczki upadły

Ok. No ja jestem STARA poprostu 😂 takie rozbijanie wątków na miesiące kiedyś było awansem tych , którym się udało .. sama byłam kiedyś w Marcówkach, wrześniówkach, styczniówkach, lutówkach , a potem znowu lutówkach i Listopadówkach :) stad jakoś nie ogarniam nowej formy no ale przycupnełam w temacie i zobaczę :)

Ok. No ja jestem STARA poprostu 😂 takie rozbijanie wątków na miesiące kiedyś było awansem tych , którym się udało .. sama byłam kiedyś w Marcówkach, wrześniówkach, styczniówkach, lutówkach , a potem znowu lutówkach i Listopadówkach :) stad jakoś nie ogarniam nowej formy no ale przycupnełam w temacie i zobaczę :)
a no to, że są wątki dla mam to jedno, ale są wątki miesięczne dla staraczek :D
Odnajdziesz się, ja jestem tu od 2020 i kojarzę Cię trochę

reklama
Do góry