reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Witam chcę tu dołączyć ☺️
Mam córeczkę, synka i Aniołka w niebie. A teraz od listopada staramy się o kolejne dziecko, na razie nieskutecznie.
Fajnie że jesteś. ❤️
Myślę ,że mogę wiedzieć co czujesz .. ja mam 3 synów i 3 Aniołki w niebie..
My staramy się od końca października/ listopada tak już konkretnie… wcześniej w sierpniu mieliśmy „wpadke” ktora okazała sie być fałszywym alarmem , ale wtedy pojawiło sie takie „no cóż damy sobie rade :) „ a potem nastapił taki brak.. pustka i pomysł ,że może nie bedziemy sie zabezpieczać i co ma być to będzie i narazie nic nie ma 😂

Cześć ja też jestem! Mam jednego synka urodzonego w 27 tc, teraz podjęliśmy starania o drugie dziecko strach jest duży o powtórkę, mąż ma żylaki powrózka nasiennego ale liczymy że się wszystko uda i w miarę szybko będzie dzidzia i to donoszona! właśnie zacząła mi sie 🐒 także ten miesiąc też nie, może następny 😄

Witaj! Dużo zdrówka dla Synka i męża! Nawet trudno mi sobie wyobrazić jak trudne są chwile , gdy dziecko jest wcześniakiem tyle strachu i niepewności.. jesteście bardzo silnymi rodzicami.. ja już wiem że każda ciąża jest zupełnie inna wiec mam nadzieję, że gdy już przyjdzie czas będzie u Was wszystko ok 🙏🏻

Apropo @ chyba obecnie wszystkie bedziemy nastepny cykl przezywać razem :)

Cześć ja też jestem! Mam jednego synka urodzonego w 27 tc, teraz podjęliśmy starania o drugie dziecko strach jest duży o powtórkę, mąż ma żylaki powrózka nasiennego ale liczymy że się wszystko uda i w miarę szybko będzie dzidzia i to donoszona! właśnie zacząła mi sie 🐒 także ten miesiąc też nie, może następny 😄
Co się stało że tak wcześnie rodziłaś?

dostałam infekcji, zaczęłam plamić, szyjka skrócona i zaczął się poród próbowali wyciszyć ale już było za późno o 3 dni tylko się udało opóźnić.. ogólnie to zawalił ginekolog, do którego już nie chodzę na całe szczęście
Rozumiem. Moja kuzynka dostała cholestazy ciążowej i urodziła w 23 tygodniu. Niestety jej synek przeżył tylko tydzień. Ginekolog zbagatelizował jej objawy i stwierdził że cholestaza w tak "wczesnej" ciąży nie występuje 😢

Rozumiem. Moja kuzynka dostała cholestazy ciążowej i urodziła w 23 tygodniu. Niestety jej synek przeżył tylko tydzień. Ginekolog zbagatelizował jej objawy i stwierdził że cholestaza w tak "wczesnej" ciąży nie występuje 😢
przykro mi 😥 u mnie też ginekolog zbagatelizował, bo z wyników wychodziło że”jest coś nie tak” a też nic nie zrobił

Na pocieszenie powiem że kuzynka rodziła potem 3 razy i oprócz Aniołka ma 3 synków z donoszonej ciąży ☺️ zawsze chciałam taką dużą rodzinę 🙂 tylko się boje że już ciut za sprawą jestem 😅

reklama
Do góry