reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Hejka popołudniu.
Przepraszam ze tak nagle zniknełam ale zadzwonił domofon a ja w pidzamce jeszcze siedziałam:zawstydzona/y: i szybko sie ubierałam:rofl2: bo siora przyjechała:zawstydzona/y:
Kaka: no wsio ok ale mi twój link nie działa:-(. Nazwe linku piszesz tak jakbys chciała napisac cos w wiadomosci: nastepnie zaznaczasz jak do kopiowania (i tak ma zostac zaznaczone) klikasz na ten globus (tam juz masz poczatek http;-usuń GO!!!) a w to miejsce wklej adres stronki i klikasz OK.
Co do fryzki to SUPER!!!!!!!

Mafa mi w pierwzsej i poprzedniej wyskakiwały brzusie dopiero jak zaczełam dzidzie czuć;-) Teraz to inna bajka przy takim apetycie:szok::zawstydzona/y::rofl2:

Wiecie co zrobiłam. jak tylko siora pojechała to połozyłam spać małą i zabrałam sie za malowanie korytarza:-p Normalnie musiałam strzelic jakiś ciemny kolorek na dole bo mały szkodnik tak mi maluje sciany ze rece mi opadają. Bynajmniej mam teraz troszku odświerzone:-p na jakiś czas (moze 2 tyg:szok::-D)
A teraz zbieram sie do sklepu na zakupy bo musze pranie wstawic a proszek sie skonczył:crazy:

reklama
Ja ,jeszcze miesiąc temu wyglądałam bardziej ciążowo niż teraz.To były wzdęcia ale takie że ho ho.Wiem ,że muszę jeszcze zaczekac,ale zazdroszcze wam tych brzuszków.

Kochane...mam do Was pytanko- kto prowadzi Was do porodu (chodzi mi o gina) Bo ja muszę swojego lekarza zmienić... Wypowiedzcie sie kto z Lublina:-):tak: Ostatnio byłam w Luxmedzie na Królewskiej na usg które robiła mi P.Dr. Małgorzata Sobstyl. Jest miła bardzo dużo tłumaczy...

Ale sie rozpisałyscie dzisiaj :szok: :-D U mnie tez pogoda do d..., czekam sobie az znowu bedzie cieplo. A Patryk dzisiaj po pracy przyszeł z kwiatami i ptasim mleczkiem dla mnie w przeprosiny, wiec juz nie jestem zła na niego :tak::-D:laugh2:
Mi juz tez urosł troche brzuszek i mam wrazenie, ze uda tez troche. A brzuch wczesniej tez mialam wiekszy przez wzdecia, ale spodnie to mnie juz prawie wszystkie cisna.

majeczka02 musisz zmienić lekarza? Ja też mam problem ze swoim i tak zastanawiałam się czy można jednocześnie chodzić do dwóch lekarz:jeden na nfz (darmowe badania itp) a drugi prywatnie jako specjalista na konsultacje. Co o tym dziewczyny sądzicie? Nie będzie to przeszkadzać, że ciąże prowadzi mi dwóch lekarzy?

czarna79 dziękuję za podpowiedz. To moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest z tymi lekarzami. a więc nie przeszkadza że mam założone dwie karty ciążowe? a jak wygląda sprawa z ewentualnym świadczeniem rehabilitacyjnym. bo jeżeli chodzę do dwóch lekarzy i od dwóch mam chorobowe (raz od jednego a raz od drugiego) to kto wydaje mi te zaświadczenia potrzebne do zus-u?

reklama
NatusiaMa nie wiem jak to wyglada ze zwolnieniami:no: A nie lepiej brac on jednego gina????? A karty ciązy nie sa nigdzie odnotowane wiec nikt tego niesprawdzi.
A lekarzy mozna miec dwóch bo masz prawo do konsultacji itp;-) Ale o szczegółach byś musiała pogadać z dziewczynami co tak robią:tak:

Do góry