Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i super że z tatą coraz lepiej
w takiej sytuacji to chyba najlepiej jak jest sam w domu żeby na golasa latał 

no zobaczymy...pozniej wzieram sie do Gorzowa zrobic okulary bo ciagle w soczewkach chodze a okularow nie mam, a jak bede w nocy do Rfalka wstawac to wlasnego dziecka nie poznam
za chwile lece na sniadanko, pozniej musze sie wypakowac, wstawic pranie wreszcie z Rafalkowymi rzeczami:-)i moze wreszcie sie spakuje do szpitala
ale ciesze sie ze nie odbieralam go bo wiem ze on teraz jest zly ze nie moze nic zrobic a ja mam spokoj bo mnie nie wnerwil przez tel
aha i smsy typu-ja tylko chce wiedziec czy jestes jeszcze w Warszawie czy juz u mamy, albo czy z Rafalkiem jest ok i ciagle ja tylko ja tylko
jaki on jest beznadziejny...
dalej biedny jest pijany i siedzi w szufladzie od wczoraj
i boi sie wyjsc.mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczai i jakos dogada z innymi kotami...
ale pozniej sie odezwe jeszcze moze jak sie wyrobie ze wszystkim.
U nas nie ma ani mozliwosci znieczulenia ani własnej położnej. Jestesmy zdani no to co jest tamJa dzisiaj dzwonie do anestezjologa poleconego przez gina, u nas na oddziale nie ma Zzo, wiec jak się chce to trzeba załatwiac wcześniej, dowiem się co i jak, i za ile i co jak ma dyzur i nie może przyjśc, u nas nie można załatwic sobie położnej.
U mnie w planach prasowanko ubranek i siedzenie w domku, jejku ja nie lubie być uziemoina, ale z gardłem lepiej i nawet w nocy mniej mnie mączył katar.
Czekam na wiesci po lekarzu!!!!!!!!!!!!!No i sobie pospalamaz poltorej godziny
Niedawno zwymiotowalam caly wiegiel jaki wzielam a zaraz polece zas chyba posiedziec na kibelku bo juz mi sie zbiera
Dziewczyny to co dzije mi sie w rzoladku i brzuchu to jest oropne normalnie katastroficzne dzwieki mi sie z tamtad wydaja .Przez caly czas odbija mi sie okropnym JAJKIEMNie wiem juz co mam robic ale chyba pojde rano do szpitala i niech robia ze mna co chca bo juz mam tego dosc Jeszcze takiego czegos nie mialam serio.A jak pije wode to kazdy lyk to tak strasznie mnie boli jak woda dochodzi do zoladka Po kazym luky dostaje skurczy ale w zoladku bardziej
![]()
Wow moze gdzies cegłówka dostali po łbieDzien doberek:-)I kolejny tydzien przed nami!!:-)
Wszystkiego dobrego dla nowonarodzonych chlopakow i ich mamusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szlak przetarty teraz juz pojdzie jak z platka;-)Ja mam nadzieje ze jeszcze jakis tydzien, no gora dwa i ja pojde na zywiol:-)
Wczoraj bylismy u tesciow i jakie bylo moje zdziwienie jak zdekralowali sie ze zasponsoruja wozek dla malego!!!!!!! Nawet o wszystko pytali, dokladnie na kiedy mam termin, gdzie chce rodzic, o mojego lekarza prowadzacego, normalnie az w szoku bylam!!!!!!!M. sie zapytali nawet czy chce byc przy porodzie!!!!!Nie wiem co im sie wczoraj stalo
Dobra uciekam juz bo zaraz wycodzimy do przedszkola z zocha, aaaa u mojego taty juz ok, juz moze siadac i przeniesli go juz nanormalna sale wiec tylko patrzec jak pewnie juz niedlugo wyjdzie do domu![]()

Co by sie troche dotlenic a głownie chodzi o Lalunie bo szkoda by siedziała w domku;-)

Nie mam juz w domu wody wiec pije herbate az mi jest juz po niej niedobrze