reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

reklama
Pati, oj miałam motorek, chciałam żeby na narodziny niunia wszędzie było posprzątane, zaplanowałam trochę zmian w domu i takiego miałam powera, żeby się wyrobić ze wszystkim.
Normalnie jak pracuje, to na nic nie mam czasu, żeby jakieś firanki do domu wybrać, czy jakąś pierdółkę na półkę kupić, no i teraz był odpowiedni na to czas, bo jak się synuś urodzi to nie będę latała za zakupkami po mieście ;-):-)

ANIAA mysle ze jak ty wypoczelas to nie zaszkodzilas synkowi :-)
WANILIA czyzbys watpila w moje plany a raczej w ich realizacje ??? ;-)

Kurcze ale mnie wlasnie zacal bolec brzuch jak na @ ale okropnie Czuje jakbym sie zaraz miala krwi zalac :-) Ide sie polzyc Zajze zaniedlugo :-)

Dzien doberek:-) a juz po badankach, odbior w czwartek, jestem ciekawa czy wszystko dobrze mi tam wyjdzie, bo to w sumie ostatnie badania przed porodem:tak:
Mam dzis w planach pozadki w domku ale nie wiem ile z tego wyjdzie, bo znajac moj zapal...to pewnie malo z tego wyjdzie;-):sorry2:

A ja poleżałam po śniadanku i brzuszek znów zaczyna ćmić jak na @.
Co jakiś czas też się napina ale to chyba maluch rozpycha się pupcią, bo tak czuję.

Majeczko przykro mi bardzo - kurcze aby temu komuś te pieniądze szczęścia nie przyniosły i ręka uschła.
To tragedia kurcze.

Madziu porządki w domku ale ostrożnie i z przerwami na odpoczynek.

Ja też chyba się położę na troszkę - jestem jakaś poddenerwowana.
Tak się dziwnie czuję ech.
Zmykam i odezwę się później.

Ppatqa - leniu**** w wyrku leniu****, bo za niedługo się to skończy na dobre ;-)
Dorotka - skoro tak Cię boli brzuch, to może połóż się, może pomoże to coś ??
Magda - mi też się brzuch, a właściwie jego górna część napina raz z lewej, a raz z pawej strony, ale to chyba pupcia się wypina.
MagdaSf - ja za to dzisiaj odbieram wyniki i z nimi prosto do ginki,.,,, ciekawe jestem wyników bo to pierwsze badanie krwi, po rawie 2 miesiącach !!:szok:

Ppatqa - tzn wypoczywaj w łóżku, bo widzę, że pzy słowie, którego użyłam wyskoczyły gwiazdki ze względu na koncówke ;-)

A ja własnei miałam gosci. Kurde jak tu odpoczywac jak w domku wiecznie cos do roboty:baffled: M ma dzis wolne wiec musimy podjechac pozałatwiac kilka spraw:cool2: A na domiar wszystkiego chyba mi sie ząb ułamał na koncu:szok: i musze isc do dentysty a moja pani stomatolog nieodbiera. Ciekawe kiedy bedzie miała wolny termin bo u niej to sa kolejkiiiiiiiii
Ale haotycznei opisałam:nerd:sorki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry