reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Stracha się sama najadłam jak przeczytałam o Mariczce i o szpitalu. Ale dobrze, że zbadali dokładnie, i że jest w porządku. Kate, gorące uściski dla Was!

To ja się domyślam, co Asia wywróżyła:tak:
Asiu 12kg schabu się gotuje z ziemniakami na zupę dziadówkę, zaprasza mojego wuja i... w jedno popołudnie nie ma! Tylko wuj musi być w stresie:-) Ekstra takie zapasy...
Czarna dobry seans, oj dobry:tak::tak:
Ula a jakbyście Wy mieszkali bliżej, to bym koleżanek Ci podesłała grono:-D
Dorotka nieco lepiej - teraz głowa boli już ogólnie i w całości, i może ten paracetamol pomoże:baffled:. A na noc mam jeszcze maść i ciepłe wyrko.
Magda turkusowy jest supereczek.
Magdziunia zdjęcia na wp widziałam. idiota do kwadratu:wściekła/y::no:
Mama Maksa a ten drink to z tej whisky?:-D Żarcik. Zaczęłyśmy tak dzień to i skończyć możemy: faceci, ech...

Dobranoc!

reklama
Dziewczynki melduje sie tylko że wyjechaliśmyy do rodziców w odwiedziny na pare dni i nie mam kiedy tu wpaść,w pn powrót więc się odezwę,nie mam kiedy was poczytać więc przepraszam że tylko o sobie,

Kate napewno wsio będzie dobrze.Trzymajcie sie.Buniaki

Przede wszystkim Kate cieszę się bardzo, że Marice nic nie jest, bidulka się wycierpiała a Ty strachu najadłaś. Ściskam Was mocno i już się nie denerwuj.

Och wlasnie sie wkurzylam, kupilam na allegro spodnie chce robic przelew a tu 13 zl na koncie!!!!!Dzwonie do jackowatego a ten mowil ze potrzebowal pieniedzy i musial wszystko wyplacic. Poprostu jestem taka zla ze zaraz mnie rozwali, a nawet nie mam sie na kim wyrzyc bo gdyby byl wdomu to na bank uslyszalby pare cieplych slow. Ide na fajeczke moze mi ulzy;-)
Ło Matko! Ja bym chyba chłopa rozniosła :wściekła/y:

Wiem coś o tym. Przed chrzcinami mój Adam miał do zapamiętania dwie rzeczy. Pierwsza to zabrać kamere a druga to zabrać butelke która tzrymaliśmy od wesela na chrzciny małego. A ja miałam całą reszte na głowie. I co?? Jedziemy na chrzciny i co pytam czy zabrał obie rzeczy i oczywiście ZONK. |Zapomniałem o butelce. :baffled: No i oczywioście stwierdził że mogłam mu przypomnieć. Przypomnieć rozumiecie. Dwie rzyczy do zabrania i jeszcze mu przypomnieć. Az sie we mnie zagotowało:wściekła/y:
U nas na odwórt, ja o niczym nie pamiętam :zawstydzona/y:

ty to masz dobrze z ta mamusia:tak::tak::tak:

dobrze ze z maluszkami ok. Zdrówka dla Weronisi

jak nie urok to s....:baffled::baffled::baffled::baffled:

te same wrazenie odniosłam Ale chłop głupi jak but i stwierdził ze 98% tak ma:baffled::baffled::baffled::baffled: Spakowac mu torby i za drzwi. I pewnie jeszcze ja leje bo niechciał usłyszec odp na to pytanie:baffled::baffled::baffled:

jaaaaa normlanie chyba bym wybuchła ze złości:angry:

hahaha Ty juz przstań z VI:-p

to przykre ze tak bez konsultacji choc miło ze pamieta o córci:tak:

dlatego ja szykuje sama bo M juz nie raz mnie zawiódł ze swoja pamiecia:cool2:

Olejek chyba rycynowy na wate i do ucha;-) i smaruj amolem szyje;-)

Kurde moja Laura tak mi daje w kosc ze mam jej serdecznie dosc nic nie pomaga bajki puzzle lalki. A jak sie uspokoi to tak dokazuje ze zaraz małego budzi:dry: Normalnie chyba dostaje w łeb przez ta pogode:dry::dry:
U nas dzis mokro i brzydko wiec nici ze spacerku:no::no::no::no:
Czarna OLEJEK KAMFOROWY chyba, rycynowy jest na sraczkę!:-)

witam
ja nawet nie mam czasu zeby Was poczytac.
za chwile ide na spacerek, pozniej W przyjezdza.maly ostatnio coraz bardziej potrzebuje towarzystwa.wygina sie i mnie szuka.
mam nadzieje ze wieczorem znajde troche czasu i Was poczytam.do tego komp mi sie co chwile wylacza bo ma za malo miejsca wrrrr
Blond u mnie to samo było i wczoraj oczyszczałam dysk, na razie ok, ale mam nadzieję, że połowy ważnych rzeczy mi nie zeżarło, ja jednak jestem informatyk-amator

Ma się na nią codziennie zaglądać i te marzenia sobie utwierdzać w głowie:tak:
Ja sobie wsadziłam do szuflady na majty. Co otworzę to luk! i np. "o, mam marzenie zdać egzaminy" no i się motywuję. W sumie to się mi kilka rzeczy zrealizowało, a myślałam, że nie ma szans. Coś jest w tej sile umysłu:tak::-)

Młodej zajęło kilka posiłków, żeby się nauczyć parskać kaszą:baffled: Idziemy się myć...
Ja szufladę z lekami częściej otwieram :sorry2:

Dorota żeby dostać rozwód to musi być rozpad więzi duchowej, materialnej i cielesnej. Pisałam, że moja siostra jest właśnie w takiej sytuacji stąd wiem. Nie daj się zwieść, chyba że zmieniłaś zdanie.

Lilunia skąd ja to znam. Martynka mówi, że chce pić, a M z gazetą w rękach patrzy czy ja się ruszę :baffled:, a jak się podniosę, to słyszę "przecież ja zrobię" :wściekła/y:

Magdasf oj nieładnie postąpił :no: tak bez uprzedzenia (a mi jak się chce fajeczek :zawstydzona/y:)

Marma ech faceci. Wydaje im się, że świat się kręci tylko wokół ich potrzeb :no:

Evelajna oj ból ucha, to chyba najgorszy ból obok bólu zęba i nerek

U nas pogoda do bani. Dobrze, że okien nie pomyłam ;-), ale w ten sposób długo się nie da. M został w domu. Na razie nie przeszkadza ;-)
Kasia a jak zdrowie M? Żeby tylko już na nim się skończyło :dry:

magdziunia u nas naleśniki z szerem, a niedawno dzwoniła teściowa że jak chcemy naleśniki to mamy przyjechać:-)
kate dobrze ze wszystko ok, jejku ja Kamisia tez karmie w wyrku, i za niego kłade tylko poduche
blond jak poszukiwania mieszkania

my po spacerku. stajnia gotowa. M polążował Dueta i jestem zaskoczona bo mały po 5 minutach pokazał uległośc i soę podporządkował;
Pati, od przybytku głowa nie boli, ja bym naleśniki brała na zapas :-D

a ANTONIO SKONCZYŁ DZIS 6 MIESIECY MOJ KOCHANY SZKARBECZEK
Aga gratulacje dla półroczniaka :-)

Ula szkoda, że sama się nie obcinasz, zawsze to taniej. Ja sowje kiedyś sama podcinałam, kręcone to i tak nie widać strzygów :cool2::cool2:
Mama maksa jednak whyski się przydało ;-):-p

Jakąś godzinę temu wpadł M do domu i mówi, że babcia się omal nie zaczadziła, bo kuchnia "przepuściła" i w chałupce pełno dymu :szok:.
Na szczęscie sytuacja opanowana a z babcią niby ok.

A ja dostałam @ i czuję się jak po najeździe tatarskim. Za to weekend rusza pełną parą to i jakiś relaksik może mnie spotka.
Aha zaopatrzyłam się dziś w sprzęt na generalnie sprzątanie przedświąteczne ale na samą myśl o nich robi mi się słabo :tak:

MADZIU dobranoc
CZARNA a ty nie masz spacerowki Ze chcesz kupic Czy tak jak mnie nie podoba ci sie ta co masz i chcesz kupic inna ? :-)
MAMO MAKSA dobry ten twoj M :-)
MAGDASF ten pierwszy ma chyba Asia :-) Fajny jest :-)

KATE DO MNIE DZWONILA I SA JUZ PO TOMOGRAFI .MARICZKA BYLA BARDZI SPOKOJNA I NIE MUSIELI JEJ CALKIEM USYPIAC I JEST WSIO OK :-)
JUTRO WRACAJA DO DOMU :-)

KATE CZEKAMY NA CIEBIE

Oliwia juz spi Niedawno plakala ale smoczek pomogl Ja chcialam wam wyslac zdjecia ale ten moj net ma taki zaplon ze niech go ges kopnie
Ja sie tez zaraz klade :-)
Dorotka mam spacerówke tylko jeszcze mysle o jakieś leciutkiej:-p ale tylko myśle zobacze jak moja sprawdza sie w praniu;-)

Kate ale sie ciesze ze z malutka wsio ok i tylko skończyło się na strachu:tak:

Wanilia O MATKO ALE GAFA:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak kamforowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to sie popisałam jak nic:zawstydzona/y:

A ja wstawiłam zupke dla małego i poszłam dzieci usypiać i przysnełam M przychodzi i mnie budzi i pyta jak tam zupa:szok::szok::szok::szok: dobrze ze sie niespaliła:baffled::baffled::baffled: Ale tak to jest cały dzień na najwyższych obrotach i jak poczułam mięciutką poduszeczkę to aż milutko:-D:-D:-D
Idu sie umyjać i zapodam sobie kieliszek Hiszpańskiego likieru Carmelowego:-p:cool2:

a ja tak szybko,porannie sobotonio....Mikesz nie śpi od mniej więcej 4.30,zlany w gacie,ale rozgadany...wczoraj już nie dałam rady na BB,bo Matka zamieniła się wkucharkę i robiłam zapas jedzonka dla Mikesza na weekandowy wypad...Udanego weekandu wszystkim paździochom i do zobaczenia;-)

Niestety nie mam czasu was poczytać a wczoraj padłam wieczorem. Wyjeżdżamy na weekend do znajomych i odezwę się w poniedziałek. Mam nadzieję że uda mi się nadrobić zaległości :-)

Miłego weekendu dziewczyny :-)

Magdziunia ja czytałam o tym wypadku normalnie brak słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moja Niki jak kiedys jechała na wycieczke to były takie jaja z autokarami i kierowcami ze chciałam juz dziecko do domu zabrac i nie puścić:tak:
Dwa lata temu jechałam na wycieczkę 5-dniową nad morze z grupą dzieci z mojej szkoły i też podjechał autokar, który jak się okazało dzięki dobrym oczom rodziców z wyciekającym olejem.
A zgłoszenie do Policji na odprawę dużo wcześniej podaliśmy i co .... nikt nie przyjechał.
Jeden z rodziców jak się okazało policjant wręcz faceta siłą zatrzymywał i groził, że jeśli nie zorganizuję nowego transportu, to ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i mieliśmy 2 godziny opóźnienia :angry::wściekła/y:
Ale rodzice byli tak zdenerwowani zresztą my opiekunowie również.
Jedna babcia to na nas naskoczyła - że jak mogłyśmy taki autokar zamówić, a gdzie policja do sprawdzenia itp.
Wrrr ... jak o tym pomyślę, to mnie trzęsie.

Zebys wiedziała. A jeszcze wypowiadała sie dziewczynka z tego wypadku ze przed uderzeniem jakiś chłopczyk krzyczał do kierowcy ze walna w ten wiadukt.

A mój Adam wrócił z pracy z butelką whisky. Myślałam ze go trzepne. Bo tu kasa sie kończy do tego jutro musi zrobić wypłaty dla swojej ekipy aon sobie whisky kupuje. I z tego wkurzenia siedze i popijam drina.;-)
Mogę sobie tylko wyobrazić co te biedne dzieci czuły tuż przed wypadkiem :szok::-(

A drinki mniam, mniam :-p

W pojechal przed chwila.przywiozl mi 12 kg schabu:szok::-Dchyba bedziemy rok jedli hihi a zamrazarka peka w szwach:-D
ja oczywiscie sobie piwkuje.chcialam gdzies wyjsc ale wszyscy studiuja zawziecie i nikogo nie ma:-(
O tyle mięska fajnie.

I już wieczorek, szybciutko dzień zleciał.
Pati mnie też szybko mijają dni.
Rano pobudka, karmnienie, zabawa z Sebciem, czasem sprzątanie, otowanie, spacerek, karmienie, zabawa, no i dzień zleciał.
Strasznie szybko.

... 12kg schabu się gotuje z ziemniakami na zupę dziadówkę, zaprasza mojego wuja i... w jedno popołudnie nie ma! Tylko wuj musi być w stresie:-) Ekstra takie zapasy...
No to dobry wujek jest :-D

Dziewczynki melduje sie tylko że wyjechaliśmyy do rodziców w odwiedziny na pare dni i nie mam kiedy tu wpaść,w pn powrót więc się odezwę,nie mam kiedy was poczytać więc przepraszam że tylko o sobie,

Kate napewno wsio będzie dobrze.Trzymajcie sie.Buniaki
Pełnia szczęścia - ciesze się Wesolutkaaa, że wszystko się układa.

Jakąś godzinę temu wpadł M do domu i mówi, że babcia się omal nie zaczadziła, bo kuchnia "przepuściła" i w chałupce pełno dymu :szok:.
Na szczęscie sytuacja opanowana a z babcią niby ok.

A ja dostałam @ i czuję się jak po najeździe tatarskim. Za to weekend rusza pełną parą to i jakiś relaksik może mnie spotka.
Aha zaopatrzyłam się dziś w sprzęt na generalnie sprzątanie przedświąteczne ale na samą myśl o nich robi mi się słabo :tak:
O masz ... z tymi kuchenkami :no: dobrze, że z babcią lepiej.
Nie zazdroszczę @
Co do sprzątania to i ja jak popatrzę na ścierki i te detergenty to mnie z lekka trzęsie.
Muszę mieć do tego i nastrój i wenę.

A ja wstawiłam zupke dla małego i poszłam dzieci usypiać i przysnełam M przychodzi i mnie budzi i pyta jak tam zupa:szok::szok::szok::szok: dobrze ze sie niespaliła:baffled::baffled::baffled: Ale tak to jest cały dzień na najwyższych obrotach i jak poczułam mięciutką poduszeczkę to aż milutko:-D:-D:-D
Idu sie umyjać i zapodam sobie kieliszek Hiszpańskiego likieru Carmelowego:-p:cool2:
Zabiegana, zalatana więc się nie dziwię, że przyłożyłaś głowę do podusi i odpłynęłaś.
Dobrze, że wsio oki.
Ale mąż nie mógł wyłączyć sam :szok::baffled:

No i sobota już ... w nocy padało chyba bo widzę przez okno takie kałuże.
Po śniegu ani śladu i dobrze :-)
W planach mam wyjazd do rodziców - może spacerek po lesie.

Acha pamiętajcie, że dziś przestawiamy zegarki z 2.00 na 3.00

Ghighi dziś napisałam ale to w sumie już jutro będzie.

Ostatnia edycja:
MADZIU normalnie szok z tymi autokarami :-( I jak tu kiedys dzieci puszczac na wycieczki wrrrrr
CZARNA nie dziwie sie ze zasnelas Ja padam przy jednej Oliwi a co dopiero Ty przy 3 :-) A M nie mogl wylaczyc ????????
mmmmmmm taki likierek smaku mi narobilas
EVELAJNA fajnego masz wujka Bo lepiej chyba uboerac niz karmic hehehehe :-)
ASIU zaraz zaczniemy sie do Ciebie ustawiac w kolejke abys nam powrozyla :-) Tez bym chciala miec takiego W coby mi 12 kg miecha przywiozl :-)
WESOLUTKA,MARMA I MOLI zycze udanych wyjazdow i milego weekendu :-)

CO TO WSZYSTKIE POWYJEZDZALY ? JA TEZ BYM GDZIES POJECHALA ALE NIE MAM GDZIE :-(

OLI usnela po 20 do 22 dwa razy zaplakala ale smok pomogl :-)
Przed 2 byla herbatka ( i od tej 2 byly pobutki co 2 godziny a pozniej co godzine ) przed 4 herbatka przed 6 mleczko Przed 7 juz wstala i teraz lezy u mnie na lozku sama i gada do siebie.Usnela przed sekunda sama ale jak ja wlasnie przykrywalam to sie obudzila i smiechnela do mnie :-) Ja poszlam i chyba zasypia bo nic jej nie slysze KOCHANA MOJA PERELECZKA :-)

Dzis moze pojde z nia na spacer Jakies sprzatanie Musze poprasowac i posprztaac w szafach a G sie Oli zajmie wiec bede miala spokoj w sprzataniu

Widzę, że pustki się na weekend szykują, ale to moż i dobrze- posprzątam :-p
Kate - świetną macie opiekę zdrowotną. Na NFZ to nawet by pewnie lekarz dziecka nie obejrzał :-(
Super, że Mariczka zdrowa, a Ty się już nie katuj wyrzutami!

Nocka super z jedną wodą ok 4.
Chociaż marzy mi się pospać jeszcze kiedyś w życiu do 8 albo do 9:dry:
No ale to dopiero jak pójdzie na studia.
Albo wiem! Wyślę ją do przedszkola z internatem :-D

Miłego dnia Moje drogie Mamuśki!

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam.Rodzice przyjechali i szaleja z wnuiem , za chwile przyleci maz. Ja dzis mam wizyte u ginekologa, wieczorem napisze co i jak. Miłego weekendu K
KETE trzymam kciuki za WAS. Mam nadziej ze z mała wszystko oki

Do góry