reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Ja tak tylko o sobie bo nie mam sił łeb mi pęka,Jaguśka tak z 3 h śpi w nocy spojkojnie bez smoka a później płacze i co minute trza jej podawać nie wiem o co jej chodzi może to zeby ale naprawde nic nie widać na tych diosłach i w dizen nie marudzi.Wasze dzieci tezs tak płaczą za smoczkiem ona chce mieć go ciągle w buzi masakra,idzie sie wykończyć a jakjej sie go nie da to takie wielkie darcie że szok,nie spałam całą noc 2 z żedu konrad rano ją zabrał i dopiero wstałam ale co to za spanie.Jestem już wkur..... czasami w nocy.
Dziś u nas słoneczka nie ma
Dorotko ja chętnie bym z Tobą pospacerowała bo też nie ma z kim! buśki pa

Kochane! Dzięki za trzymanie kciukasów - na Was zawsze można liczyć!!!:-)
Egoistycznie napiszę tylko, co u mnie, bo zmęczona...

Było bardzo bardzo miło - wyszłam zadowolona. Pracują tam dwie moje koleżanki (jedna od pon.), więc szepnęły o mnie dobre słowo. Ogólnie ja jestam na TAK jesli przyjmą moje warunki, ale zobaczymy - mają dać znać do końca przyszłego tygodnia, a ja za tydzień mam rozmowę w innej agencji. Tu fajnie - są duże możliwości, bo właściwie bym rozkręcała dział, w którym są 2 osoby. Siedziba w willi z ogródkiem, bardzo przytulnie i do pracy do mojego M. jeden przystanek na piechotkę. Oni wiedzą, że mam małe dziecko i pierwsze pytanie jaki mi zadali to: "jak się maleństwo chowa i czy nie było by mi za daleko dojeżdżać?" Miłe, nie??????? Chcieliby kogoś od już, ale powiedzieli, że jak się zdecydują na mnie to się dogadamy i pójdą mi na rękę.

Uffff... miły dzień, Marika była grzeczniutka i dostała ode nie w nagrodę balonika z helem - bardzo jej się podobał i ciągała go sobie za sznurek :-D Wieczorem jadła z nowej butli z łyżeczką kaszkę i prawie 2 razy tyle co zawsze, piła też z butli treningowej soczek, ale praę razy się zakrztusiła (mimo to ciągnęła chętnie), potem po kąpieli się przyssała do cyca i tak ciągnęła, że jak ją podniosłam to wszystko na mnie zwymiotowała :-( Przejadła się, umiaru nie ma.... Musiałam przebierać i ją i siebie, ale potem szybko usnęła.

Lecę poczytać resztę...

Na życzenie ja:
Zobacz załącznik 127083
Świetnie wyglądasz i oby praca wypaliła. Jak na razie zapowiadas ię bardzo atrakcyjnie :-)
jejku super wszystko co napisałam szlag mi trafił, bo komp mi się wyłaczyl
Asiu trzymam kciuki za mieszkanko
Dorotka i jak kubek się sprawuje
kate śliczna fryzurka
Ja na spacerku zaliczyłam cmentarz- zapaliłam znicz u babci i dziadka, bo nie wiem czy w same święta mi się uda podejść. Potem pojechałam do babci i dziadka, babcia zachwycona prawnuczkiem. wróciłam, ja zjadłam obiadek w altance, mały siedział grzecznie w wózku, a potem on dostał obiadek, potem skoczylismy na zakupki- małemy kupiłam ksiązeczke Bajki Fredry bo te co mam to znam już na pamięć:). Potem sprzątania cd. Acha przyszedł ten dmuchany samochodzik i 25 piłek mały zachwycomy, przez 30 minut jakby dziecka nie było;)
A co to za samochodzik?

Oj ja bym się z kimś wybrała na spacerek.

Święta bardzo lubię. Jest to jedyny moment kiedy możemy usiąść razem z rodziną bez ciągłego pośpiechu :-)

Nocka u nas koszmarna. Potworniasty najpierw obudził się o 22 na karmienie potem o 1 potem o 3 i nie spał do 4 30 łaził sobie po łóżku gadał i kopał mnie po czym doczołgał się do mojej ręki wtulił się w nią i tak zasnął a pobudkę zrobił o 6. Teraz śpi. Zaraz zabieram go i jedziemy na zakupy a potem odebrać nosidełko turystyczne. Potem powrót do domu i sprzątania c.d.

Miłego dnia życzę :-)

WESOLUTKA to nieciekawie... moja do snu smoka tylko wieczorem po kąpieli i wypluwa po chwili, albo jej wyjmuję i tyle - więcej nie ssie, nie chciałam jej przyzwyczaić...

U mnie za to jest sloneczko :-)Ale i zapowiadali tez deszcze
was pochmurno ale chyba jakis spacerek zaliczycie ?
WESOLUTKA moja jes glupia za smokiem ale nie do przesady Choc tego smka co ma jest do pol roku i trzebaby bylo dac jej inny ale ona innego nie akceptuje Nawet niedawno sparwdzalam czy bedzie chciala z tej samj firmy co ma tylko po 6 miesiacu A ona go nie chce i juz sie boje co to bedzie zaniedlugo
KAKA no to pozazdroscic tesciowki A MOZE TO NIE ONA TAKA WSPANIALA TYLKO TY :-)

Oli tez ma drzemke ja jeszcze musze tylko podlogi pozamiatac I heja na spacerek Po sklepach i do pracy musze sie przejsc

OLI DZIS MARUDZI OD RANA
JEJKU TEN DRUGI ZAB JUZ WIDAC TAKA KRECHE ALE NIE PRZEBIL SIE JESZCZE JEJKU JAKOS DLUGO I CIEZKO SIE PRZEBIJA :-(

U nas też smok głownie w noc ale wciskam jej tez na spacerze bo boje sie ze mi sie rozedrze. Przyjdzie i czas na odzwyczajanie. Na razie nie mam do tego głowy...poczekam az Hanka u babci siedziec będzie:rofl2:;-)

U mnie za to jest sloneczko :-)Ale i zapowiadali tez deszcze
was pochmurno ale chyba jakis spacerek zaliczycie ?
WESOLUTKA moja jes glupia za smokiem ale nie do przesady Choc tego smka co ma jest do pol roku i trzebaby bylo dac jej inny ale ona innego nie akceptuje Nawet niedawno sparwdzalam czy bedzie chciala z tej samj firmy co ma tylko po 6 miesiacu A ona go nie chce i juz sie boje co to bedzie zaniedlugo
KAKA no to pozazdroscic tesciowki A MOZE TO NIE ONA TAKA WSPANIALA TYLKO TY :-)

Oli tez ma drzemke ja jeszcze musze tylko podlogi pozamiatac I heja na spacerek Po sklepach i do pracy musze sie przejsc

OLI DZIS MARUDZI OD RANA
JEJKU TEN DRUGI ZAB JUZ WIDAC TAKA KRECHE ALE NIE PRZEBIL SIE JESZCZE JEJKU JAKOS DLUGO I CIEZKO SIE PRZEBIJA :-(

Jakos chyba jednak nie sądze zebym taka superowa była.
U mnie też słoneczko wychodzi.
Własnie sie dowiedziałam ze 3 laski u mnie w pracy z brzuchami chodzą:rofl2:

Ja chetnie bym wyszła z kims na spacerek ale do Wawy mi za daleko niestety a helikoptera brak. Chyba ze Malena o mnie zahaczy;-)
.

OK. Będę przed 11 ;-)

WESOLUTKA to nieciekawie... moja do snu smoka tylko wieczorem po kąpieli i wypluwa po chwili, albo jej wyjmuję i tyle - więcej nie ssie, nie chciałam jej przyzwyczaić...

U mnie podobnie. Choć czasem jak się w nocy przebudzi to podaję i wtedy zasypia i za chwilkę wypluwa.
Smoczek też działa na spacerze, jak jest zmęczona albo zbyt pobudzona i zaczyna kwękać.

M. dzisiaj nie pracuje, wysłałam go na spacer i pędzę umyć okna.
Tylko cholera pralka nie działa!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry