reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

MARMA tym razem RYCER NA BIALYM KONIU SIE NIE POJAWIL :rofl2:...

No bo konik paliwka to by nie łyknął, ghi ghi;-) To może lepiej takiego w czerwonym ferrari życzyć? Choć takim wszystko lekko przychodzi i może być klops:-p
A może jakiś już się czai i regularnie zapuszcza żurawia, ale nie zwracasz uwagi - ja tak mojego M ponad pół roku nie dostrzegałałam:-D
Co by nie było życzę Ci ruchu w interesie - dosłownie i w przenośni:tak::-)

reklama
Czarna oj chyba wyczułam że coś z Lalą nie tak, brzmi groźnie, ale mam nadzieję, że to tylko drobna infekcja. Daj znać jak już postawią diagnozę. Zdrówka dla Lauruni!!!!!

Nastawiłam się na odpisywanie, ale mi wena odeszła. przepraszam.

Ja dziś na spacerze tylko pół godziny, bo znów ten halny, a wczoraj byłam u moich rodziców na pieszo!!!! to prawie 4 km, więc sukces ;-), ale powrót był samochodem ;-), no i oczywiście mnie zawiało, szyja boli jak cholera, dlatego znieczulałam się browarkiem , a powinien być olejek kamforowy.:rofl2:

Dorotko miłych zakupów i obys coś sobie kupiła. A na urlop jeszcze pojedziesz i bedziesz go cudnie wspominać:tak:
Dziekuje ale nic sobie nie kupilam A na urlop moze za kilka lat ale ja nigdy nigdzie nie jade A teraz mam ochote gdzies sama z niunia pojechac choc na 2-3 dni
No bo konik paliwka to by nie łyknął, ghi ghi;-) To może lepiej takiego w czerwonym ferrari życzyć? Choć takim wszystko lekko przychodzi i może być klops:-p
A może jakiś już się czai i regularnie zapuszcza żurawia, ale nie zwracasz uwagi - ja tak mojego M ponad pół roku nie dostrzegałałam:-D
Co by nie było życzę Ci ruchu w interesie - dosłownie i w przenośni:tak::-)
Dobre Fajna jestes Jak Ty juz cos powiesz .........:-D
Dziekuje za kciuki i 3 maj 3 maj :tak:Watpie ze jest jakis zaczajony bo ja wszystkich dostrzegam ghiii
Czarna a Ty masz dziś urodziny!
Wszystkiego najlepszego a w tej sytuacji przede wszystkim zdrowia dla Laury!!!
CZARNA I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN
ZYCZE ABY LALUNIA SZYBKO WYSZDROWIALA ,POCIECHY Z CALEJ 3 I Z MEZA:-D
WSZYSTKIEGO DOBREGO

No i bylam na zakupach WYdalam tylko kaze na jedzenie dla Oli Udalo mi sie kupic Bebilon AR w auchanie za 25,99 w aptece 35,5 ostatnio dalam Ja jej mieszam NUTRAMIGEN Z BEBILONEM AR wiec az tak szybko go nie schodzi :tak:
Udallo mi sie zdrzemnac na jakies 1,5 godziny popoludniu Oli spala wiec i ja razem z nia
Jutro caly dzien w PRACY :baffled: Ale jak bedzie fajna pogoda to G mama i Oli przyjda do mnie na chwile do pracy :tak:

Pobudka jutro o 4,10
ZYCZE WAM WSZYSTKIM MILEJ NIEDZIELI
DOBRANOC

Witajcie weekendowo!

Aniaaa grateczki dla ząbala! Ten pierwszy najważniejszy:tak:
Marma no nie da rady: "potworniasty" mi przez palce nie chce przejść:-D Zuch chłopak z Kaperka! Rośnie i zdobywa i kolejne punkty:tak::-D
Aj@k sezon zaczynamy, kiełbaksi na ruszt!:tak::tak: Że o innych pysznościach nie wspomnę:laugh2:
Mama Maksa to nie spożytkuj tej całej energi na sprzątanie tylko!
Dorotka ja bez problemu - usnę wszędzie i w każdej pozycji. Generalnie o spaniu wiem wszystko :happy: Może jednak uda Ci się zmrużyć oczy - "a a a, kotki dwa, szare, bure obydwa...."

Nasza nocka spod znaku kichy - katarek dopadł niunię, a mamuni lewy cycek zamienił się w grejpfruta - twardy, obrzmiały, chyba kanały mleczne mi się przytkały:baffled: Tyle tylko, że Tuśka załapała spanie na brzuszku i nocne przewrotki nie są już dla niej powodem do zabawy. Fajnie.
Andy w pracy - jak się cieszę, że przyszły weekend ma caaaały wolny! Nareszcie! I grill będzie! Juupi!
A co mi tam - przytulę się do mojego urwipołcia.
zdrówka dla malustkiej, oby katarek szybko minął.
Czarna pewnie z Laurą w szpitalu - dziewczyny kochane, mam nadzieję, że dobrze wszystko!

Czarna oj chyba wyczułam że coś z Lalą nie tak, brzmi groźnie, ale mam nadzieję, że to tylko drobna infekcja. Daj znać jak już postawią diagnozę. Zdrówka dla Lauruni!!!!!

Nastawiłam się na odpisywanie, ale mi wena odeszła. przepraszam.

Ja dziś na spacerze tylko pół godziny, bo znów ten halny, a wczoraj byłam u moich rodziców na pieszo!!!! to prawie 4 km, więc sukces ;-), ale powrót był samochodem ;-), no i oczywiście mnie zawiało, szyja boli jak cholera, dlatego znieczulałam się browarkiem , a powinien być olejek kamforowy.:rofl2:
U nas też straszne wiatrzysko, mało głowy nie urwie.
Oj pogody to nie zazdroszczę. Tylko depresje przez nią miałam.

Dziewczyny a ja muszę się pochwalić!!!!!!!!!!!!!!! KACPER PO RAZ PIERWSZY PRZESPAŁ CAŁĄ NOC W SWOIM ŁÓŻECZKU W SWOIM POKOJU SAM!!!!!!!!!!!!!!!! Obudził mi się tylko o 1 na karmienie dostał butle z mlekiem i potem obudził się o 7 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ale jestem dumna :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

No i wyspana!!!!!!!!!!!!!!

Dziś rano wsadziliśmy Kacperka do jego nowego krzesełka iiiiiiiiiiii Potworniasty nauczył się już jak zrobić by się w nim obkręcać dookoła :baffled: Nie można go zostawić samego nawet na sekundę bo zaraz coś wymyśli... moje dziecko ma chyba ADHD................:eek:
Ciekawe jak tam Czarna i Lala?
Gratki dla Kacperka :-)

Witam się i ja !!!
Miałam problemy z netem stąd ta cisza. Macio ostatnie 2 nocki trochę lepiej spał, mam nadzieje ze sie wreszcie unormuje. od wczoraj Mamy gości, moją szwagierkę i dziś przyjechał kumpel jeszcze ze studenckich lat ;-) więc bedzie wesoło bo to najlepszy przyjaciel mojego K.
Czarna mam nadzieje że z Lalą już lepiej. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Czarna- i ja życzę wszystkiego dobrego w dniu urodzin:tak: ale najbardzie zdrówka dla Twojej Lauruni;-)
Evelajna no to gratulacje za dzielną przeprawę samochodem przez stolicę:tak: a z tymi papierami to jasne że rejestruj się już:tak:noi nie zazdroszczę bólu piersi ja miałam to samo przed świętami:no:
Aniaaa- gratulacje dla syneczka za ząbek:tak: a u nas dalej piękny bezzębny uśmiech:-D
Wiolka no to lecz się lecz tymi browarkami:tak::tak::-D
Marma- Kacper zdolniacha :tak::tak:
Magdasf- ale Tobie to dobrze, miłego odpoczywania:-)
Minisia współczuję Ci że znalazłaś się w takiej trudnej sytuacji z rodzicami, trzymam kciuki za Ciebie , dzielna babka z Ciebie;-)

Witajcie ja właśnie zostałam sama z dziećmi bo mój M wybył do sąsiadów z flaszeczką:tak: a ja sobie w końcu posiedzę tu spokojnie i poczytam, Karolinka już kończy się myć niedługo pewnie Lenka się obudzi to też ją szybciutko umyję i nakarmię i wolny wieczór:tak:
Ostatnie dwie noce się mi obudziła o 2.00 na cycusia:szok: nie wiem czy już jej tak zostanie????? Mam nadzieję że jednak nie:no:
Dziś M był w pracy a ja upiekłam torta bo jutro mamy gości zaproszonych trochę posprzątałam noi potem przyszła kumpela obciąć włosy noi tak zleciał dzień... Za to jutro leniuchowanie...
Oj muszę lecieć bo się obudziła,,, pózniej jeszcze wpadnę:tak:

Czarna sto lat. Zdrówka szczęście i jeszcze raz pieniędzy;-);-);-)
I zdrówka dla laurki
U nas dzis dzień pracowity. Wysprzątane, poprasowane itp. Potem bylismy na zakupach i wydaliśmy dużo za dużo. No ale cóz tak to jest jak sie wszystko w jednym momencie kończy. Przy kasie bolało bardzo:crazy: Niuniusiowi katarek przeszedł więc sie ciesze. A jutro na chrzciny idziemy to sobie pojem:-pA od poniedziałku ćwicze:-p tzn. mam takie plany ale jak to wyjdzie to nie wiem:baffled:

reklama
Do góry