reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

M Maksa normalnie mam wrazenie ze dogadałbyśmy się w wielu różnych tematach:-p. Te warkoczyki to i moje marzenie. kiedyś jako mała dziewczynka często nosiłam łepek pełen warkoczyków:rofl2::rofl2::rofl2: Ale teraz juz sobie nie zrobie bo znam zdanie mojego M i wiem ze przy kazdej okazji by podkreślał swoje niezadowolenie:-:)-:)-:)-(

Kaka narazie zostawiam ale wiesz jak jest:-p:-D:-D:-D

reklama
czarna az wstyd ale dzis dopiero obejrzalam film z porodu tj narodzin Samiego śliczny filmik super pamiatka!!!!! a co bylo z ta raczka??

Nic miał jakąś żyłkę pewnie mocno ściśnięta;-)
Podziwiam ze tyle wstecz poszłaś:-D:-D:-D:-D
Dobra ide małego nafaszerować obiadkiem:-D dziś ugotowałam chyba z 8 porcji róznych zupek:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Magda z Twojej wypowiedzi wydaje mi się ze u niego tylko w gre wchodzi zamieszkanie z teściami:eek::eek::eek: Troche to smutne bo jednak powinien na was patrzec, a z ta budową kanadyjską to bdb pomysł:tak::tak: my tez o czymś takim myślimy:-p I bedzie blisko rodziców to na jego + a na twój ze jednak sami:tak::tak:. Moze jednak uda sie wam to ustalić. Bo faktycznie sytuacja nie zaciekawa a sama sie nierozwiąże:no::no::no: lepiej ustalić raz a porzadnie a nie krążyć czy też czekac co los przyniesie.

ehhh chyba coś było w powietrzu bo ja z moim M też się pożarłam okrótnie i bardzo mi z tym źle. Tym gorzej że on jest w stanach i kłóciliśmy się przez skypea :-( a poszło o to samo co u Magdy- o mieszkanko- on chce mieszkać u rodziców. Ja z teściami życia sobie nie wyobrażam. teraz wróciłam do mamy i zapowiedziałam że do teściów jak wróci to ja z nim nie wrócę!!! znalazłam śliczne mieszkanko 66m2 3 pokoje 249 tyś - wiem kuuupa siana ale i tak okazja jak za taki metraż ale on twardo NIE!! zadnych kredytów jego tatuś ukochany wybudował dom bez kredytu (w wieku lat 45!!!!) to my też możemy bez ;-( nawet jak to piszę to na płacz mi się zbiera ;-( tak bardzo marzę o swoim, choćby o kawalerce....
ale się wyzaliłam
przepraszam

U nas to samo, teraz wynajmujemy, tesciowie niby nam chca działke kupic gdzies na zadupiu, tylko co z tego jak i tak nas nie stac na budowe domu, moj M mieszkania kupowac nie chce, chce sie budowac, i stwierdził ze na czas budowy i załatwienia wszystkich pozwolen przeprowadzimy sie do jego rodzicow, ja powiedziałam ze nie, bo sobie nie wyobrazam tam mieszkac i teraz ja jestem ta najgorsza, bo nie chce "super" prezentu. A na razie i tak zadnego kredytu nie dostaniemy, wiec po co mam brac tą działke... I co mieszkac niewiadomo ile czasu u tesciow, az uda nam sie postawic dom... Nie nie dziekuje... Ehhh faceci.... Ja sie kłociłam co chwile o to z Patrykiem, teraz sie na ten temat nie odzywam na razie i nie wiem jak to bedzie... A do tego on jak sie wkurzy to gada ze mam isc do pracy to bedzie wiecej kasy, a mnie to denerwuje bo chce jeszcze na razie z malym byc, a nie oddawac do rodziców.... ehh bez sensu...

ehhh chyba coś było w powietrzu bo ja z moim M też się pożarłam okrótnie i bardzo mi z tym źle. Tym gorzej że on jest w stanach i kłóciliśmy się przez skypea :-( a poszło o to samo co u Magdy- o mieszkanko- on chce mieszkać u rodziców. Ja z teściami życia sobie nie wyobrażam. teraz wróciłam do mamy i zapowiedziałam że do teściów jak wróci to ja z nim nie wrócę!!! znalazłam śliczne mieszkanko 66m2 3 pokoje 249 tyś - wiem kuuupa siana ale i tak okazja jak za taki metraż ale on twardo NIE!! zadnych kredytów jego tatuś ukochany wybudował dom bez kredytu (w wieku lat 45!!!!) to my też możemy bez ;-( nawet jak to piszę to na płacz mi się zbiera ;-( tak bardzo marzę o swoim, choćby o kawalerce....
ale się wyzaliłam
przepraszam

czy ja wiem czy to tak duzo jak na poznan i ten metraz...my chcemy niecale 65 m za 230 sprzedac...a to niby okolice lodzi (chociaz bloki na przeciwko to juz lodz).
Ogladam wlasnie domki, jacek ma dzis podjechac do faceta ktory buduje kanadyjczyki, zapyta sie co i jak i ile za m2...ach czarna masz racje trzeba cos postanowic bo takia niewiedza co dalej jest zabojcza...

Mam do was pytanko co myślicie o takiej fryzurze. Tzn mi sie strasznie podoba i juz sie umówiłam na zrobienie ale chce poznać wasze zdanie.
http://www.warkoczyki.waw.pl/

Wiem ze może to nie przystoi matce ale strasznie mi się to podoba i zawsze o tym marzyłam i w końcu sie zdecydowałam. Tylko najgorsze jest to ze ta dziewczyna ma dopiero termin na 26 lipca więc troche musze poczekać:-(
A i jeszcze wam chciałam pokazać coś. To są torty które dziewczyna robi ręcznie.
the cakegirl ~ portfolio ( nimsay@op.pl ) > About >

I jeszcze
BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Co gramy

zajefajne Maksiowa:tak:jakbym miała kaskę i co najważniejsze,tu się odkryję--->mam odstajace uszy:cool2: to też bym sobie zrobiła:tak:a Ty śliczna kobitka,więc w każdej fryzurce bedzie Ci dobrze:-)

a my słuchamy rano na vh1 rock your baby i Miki szaleje jak widzi klipy;-)

moli widze ze twój ma na siebie czas a o twoim czasie to chyba zapomnial- szybko przywróć go do porządku
Mlody spi w domu, był tak zmęczony ze znowu owsianka beeee i zasnął błyskawicznie nim dostał jeść, ale tak jest jak wstaje się o świcie.

ano zapomniał,niedawno zadzwonił bo sobie przypomniał,że synek ma temp...;-(

A MY DZIS ZNALEZLISMY DWA ZEBOLKI A WIEC OD DZIS MAMY DWA ZABKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a teraz będziemy GRYŹĆ GRYŹĆ GRYŹĆ:-D:-D:cool2::cool2:oGROMNIASTE GRATECZKI :-)

A MY SIEDZIMY W DOMKU,A TAKA ŁADNA POGODA SIĘ ZROBIŁA:-(Miki ma ciagle prawie 38 st. i nie chcę ryzykować...do tego jakiś felerny dzień mam,dostałam phona od sis,że mój dziadek idzie znowu na koronarografię do szpitala i strasznie niewydolny jest:-(a ma 88 lat i ma na imię Mikołaj(to dla niego nazwałam tak Mikiego:-))...ehhhh,kurka na banię mi juzsiada:-(

a ja ostatnio za czesto ogladam Miami Ink i LA Ink i chyba sobie strzelę tatoo:cool2:

reklama
Dziewczyny współczuje że macie takie problemy z mieszkaniem. Ja z teściami też nie chciałabym mieszkać za żadne skarby. nic do nich nie mam ale nie mogłabym ani z nimi ani z moimi rodzicami. Mój K jest tego samego zdania. Mam nadzieje ze wam sie wszystko ułoży i że znajdziecie jakieś wspólne ultimatum.
U nas dziś cały dzień brzydka pogoda. Sprzedaliśmy samochód bo chcemy kupic cos troszkę nowszego. Jutro wizyta u fryzjera. Chyba zaszaleję i zetnę włosy krócej co by w lato mi było wygodniej.a teraz zmykam bo Macio wzywa:-)

Do góry