reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

czarna ale zamieszanie z tym wózkiem
MamoMaksa jestem pod wielkim wrażeniem, pozytywnym :tak: z grzecznej mamusi zrobiła się teraz ostra, wyrazista i seksowna babka :-) nie każdemu pasują warkoczyki ale do Twojej urody bomba (teraz tylko to podciąganie co jakiś czas ;-))
moli to masz z M jak ja z moim, prawie go nie widzę :-( super że urlop udany, nasz też wypalił w 100% i z pogodą i zwiedzaniem, jedynie powrotna podróż mnie trochę wykończyła, jak musiałam wywalać cyca przy obcych facetach, bo w ekspresach IC nie przewidziało wagonów dla matki z dzieckiem. Czekamy na fotki :tak:
Marma miłego wypoczynku :-)

Seba pojechał na jarmark dominikański, w sklepie z militariami wybić sobie nieśmiertelnik, taki jak mają amerykańscy żołnierze a mała cycuje i drzemka
czy Wasze maluchy też reagują na zagadujących obcych skrzywieniem? Iga od niedawna krzywi się a czasem zbiera do płaczu jak ktoś ją zagada, jakbym dzecko gdzieś w piwnicy trzymała ;-)a ma przecież cały czas kontakt z ludźmi

reklama
MOLI dzieki za slowa o zabkach Oliwki :-)
Czekam na fotki :-)
MAKSIOWA super masz te wlosy I fajna dziewczyna z ciebie :-)

U mie smutno Pisalam wam o mamie chcrzestnej Oliw ze miala usg genetyczne tydzien temu w piatek I wyszly zle wyniki No i w poniedzialek jeszcze byla u swojego lekarza Tetno dziecka 185 a norma do 160 I dzis miala termin do rudy slaskiej zbadac dokladniej serduszko dzidziusia Wiec pojechala ale okazalo sie ze dziecko JUZ NIE ZYJE :-(
To byl poczatek 4 miesiaca :-(Ona ma zdjecia tego dzidziusia :-(
Pozniej doszly wyniki z krwi od niej i okazalo sie ze dziecko bylo chore najprawdopodobniej na ZESPO PATAUA albo DOWNA ale bardziej na to pierwsze a na ta chorobe dzieci dozywaja do 1,5 roku wiec moze i dobrze ze sie stalo tak jak sie stalo
Lekarka na usg tez widziala ze dziecko chore :-(
Teraz ona czeka na poronienie Tzn dali jej tabletke i czeka :-(
Smutne to strasznie Tyle planow bylo :-(

Ja po robocie zmeczona strasznie Ale jeszcze 2 dnio roboty i dzien wolnego Ide spac

Dziewczny, muszę się pochwalić:-D:-D:-DWzięłam udział w konkursie baby boom- nie wiem czy jestescie w temacie, ale choć to niezbyt wiele, wygrałam bilety do kina.
Widać, że wakacje są, niewiele z Was tu zagląda:-D:-D:-D, ale to dobrze bo to znaczy, ze większość z Was wypoczywa...
ps. U mnie coś komputer się psuje, bardzo rzadko się włącza, nie wiem co jest- słychać jak pracuje ale ekran czarny:-:)-:)-(Jak się uda to niebawem zajrzę... Pozdrawiam Was wszystkie, pa:blink:

Witam po przerwie!
Lecę coś ponadrabiać, ale nie wiem kiedy mi się uda.
Wyjazd udany, Izunia to złote dziecko!
Relacje później :-)

Poczytałam. Wszystkim nie poodpisuję.
Iza się rozwydrzyła, bo całe dwa tygodnie z rączek do rączek i teraz daje mamusi popalić.

czy Wasze maluchy też reagują na zagadujących obcych skrzywieniem? Iga od niedawna krzywi się a czasem zbiera do płaczu jak ktoś ją zagada, jakbym dzecko gdzieś w piwnicy trzymała ;-)a ma przecież cały czas kontakt z ludźmi

U mnie tak było jak miała 7 miesięcy.
Ale po paru tygodniach przeszło.

No i hugo z wózkiem okazało sie ze niebedzie tego koloru wiec zrezygnowałam i kazałam zwrócić kase:-p Tylko szkoda ze wczesniej o tym niepoinformowali, wczoraj dzwoniłam w inne miejsca i tez h...:no::no::no: Ale dzis ktos inny wystawił aukcje i udało sie jest mój kolor wiec u nich zamówiłam:-p:-p:-p JUPIIIIII

Miałam tak z krzesełkiem do karmienia.
Wystawiłam negatywa.:wściekła/y:

Ja na sekunde...

My juz spakowani, zaraz wyjezdzamy do bydgoszczy, jutro weselicho :-)
Wracam w poniedziałek/wtorek :-)
Buziaczki

Miłego wyjazdu!

Maksiowa super fryzura!
Dorotka przykro mi z powodu koleżanki i gratuluję nowej pracy.

Wyjazd nasz udany. Dwa tygodnie u mazurskiej części rodziny.
Tydzień pod Olsztynem, tydzień bliżej suwałk.
Pogoda udana.
Iza płakała tylko 2 razy :-)
Nawet 10 godzinną podróż w dzień zniosła bez kwęknięcia :-)
Nikogo się nie bała, nocki przesypiała, próbowała wszystkiego co na stole.
Na spacerkach spokój.
Po prostu anioł.

Staranka kolejny miesiąc nieudane... :-(
Ciekawe o co chodzi.
Już nie karmię, objawy owulacji mam i jak w zegarku 29 dni.
No nic!
Czeka nas kolejny gorący miesiąc ;-)

Strasznie pusto na BB, a ja się za Wami stęskniłam.

Wyjazd do Chorwacji nie wypali, ale za to M. załapał superrobotę i będzie fajna kaska, więc może na jesieni gdzieś w ciepłe kraje polecimy...
Kto wie!

Jeszcze wrzucę fotki i lecę na spacerek :tak:

Faktycznie puścioutko.

Malena trzymam kciuki. niedługo napewno wyjdzie i będzie dzidziuś drugi;-)

U mnie upał i duszno. Hanka marudna. Nie wiem czy zęby czy to, ze chce stac a nie umie:cool:

Przyjaciolce aby poronila dawali TABLETKI ale nic nie podziallo I dzis miala ZABIEG ja mialam taki sam kiedys wiec wiem co ona traz czuje
Ona trzyma sie dobrze Pociesza sie ze lepiej ze dziecko umarlo a nie urodzilo sie chore Kazdy przechodzi to na swoj sposob Ale szczerze to podziwiam ja ze sie tak dzielnie trzyma

Oliwce wychodzi kolejny ZAB ale jakos przebic sie nie umie I ostatnie nocki sa koszmarne Juz nie mam sil do niej wstawac Musze to przetwrac

Oliwka dzis zaliczyla basen pierwszy raz na odkrytym basenie byla
:-)
Zdjecia na fotkowym :-)
Mnie upitolila Osa w stope :-(
Pozniej po basenie do pracy No i zaraz ide spac Jutro wolne :-)

No i my wróciliśmy z kolejnego wojażu dziś rano. Jestem wykończona i padam na pysk bo całą noc nie spałam bo mały bez przerwy budził się z płaczem, nie wiem o co chodzi. No i mamy już 4 zębole.

reklama
No to i ja sie w koncu witam...
U nas wakacje super extra, mlody szalal, ale grzeczniutko ;-) Chrzciny udane bardzo:tak:
Stasiulino ma juz 6 zebow, 2 na dole i 4 u gory, a wychodza mu juz 3 u gory troche nie typowe ale coz poradzic...Spi do 9 rano, wiec daje sie mamusi wyspac:tak:
Ide was troszkepoczytac, nie wiem czy wrzuce fotki na fotkowy bo sa na nk :sorry2:

Do góry