Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale mi narobilas ochoty na taka polska maslanke, niemiecka nie jest zla ale polska jakos lepiej smakujeAsiaKC u mnie się śmieją że mój ciążowy obiadek to ziemniaczki z cebulką jajeczko sadzone i maślaneczka....albo pieczonki i maślaneczka.....mniam...a już się nie mogę doczekać kiedy będą młode ziemniaczki i do tego kopereczek masełko jajo sadzone....
ooo i truskawek nie mogę się doczekać.....mniam mniem mniam hhehehe
a ja pod kazda postacia kazdego dnia moge jesc, zwlaszcza na miekkoA mi teraz jajko smierdzi,u nas zawsze w weekend na sniadanie musi byc jajecznica,a ja teraz nie rusze!
kurcze, mieszkamy w tym samym kraju ale mi czegos takiego nie proponowaliJa wogole to nie lubie kompiuterow!Mialam przy poprzednich ciazach mniej lekow ,bo mniej wiedzialam!
Cos mi nie wyszlo z cytowaniem ,odpowiedz wpisalam w twoj tekst,sorry
ale problem byl,kiedy chcielismy jak normalni ludzie zjesc obiad czy kolacje..za kazdym razem mlody zachowywal sie jak czubek jakis...jakby w niego jakis diabel wstapil...darl sie,kladl na podloge,w ogole nie chcial jesc...no masakra...pierwszy raz sie tak zachowywal...wiec suma sumarum wrocilismy bardziej zmeczeni niz przed wyjazdem
ale to chyba polaczenie bezsilnosci i hormonow
mieszanka wybuchowa
mam nadzieje,ze jutro juz bedzie lepiej bo nie wiem jak ja kolejny dzien z taka maruda wytrzymam...
tylko w zastepstwie twarogu uzylam serkow wiejskich zmielonych, i ciekawa jesatem co wyjdzie z tego
srnik awaryjny dla desperatki 
rabbit, Asionek przez Was teraz mi się pasztetu chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikt nikogo nie wywali,tez dlugo milczalam zeby nie zapeszac to tylko i wylacznie twoja decyzja kiedy piczujesz sie pewnie:-) co do grupy to faktycznie malo tam przesiadujemy....Witajcie!
Dłuuugo mnie tu nie było, podczytywałam w miarę na bieżąco, ale chciałam poczekać do tego najważniejszego usg, żeby znów się odzywać (jeszcze prawie 2 tygodnie)- to chyba po to żeby nie zapeszać... No ale przy tylu zmianach (fajnie, że mamy moderatorki!) to mnie zaraz usuniecie, więc w d..ę z tym zapeszaniem
Ja o sobie to na "zamku" jak to Ktoś fajnie określił, tylko, że tam ostatnio niewiele osób zaglądało...
Chciałam tu jeszcze do Hopee napisać, że strasznie mi przykro, bo najpierw spotkałyśmy się na "wspomagaczach staranek" i potem tu i ...to niesprawiedliwe, ale trzymam kciuki zaciśnięte, żebyś za te 3 miesiące, które musisz odpocząć jak najszybciej zaskoczyła i urodziła zdrowiutkiego dzidziola- uściski dla Ciebie Hopee
Hej, dziewczeta! Kurcze nie malam ostatnio czasu zajrzec do was i nawet nie wiem co tu slychowac. Mam nadzieje, ze wszystko i u wszystkich ok. Moja Ellunia miala dzisiaj urodzinowe przyjecie, bo we wtorek konczy 5 lat. Az mi sie nie chce wierzyc, gdzie ten czas tak pedzi???? Zamowilam sobie dopplera do podsluchiwania dzidzi i wczoraj z mezusiem sluchalismy malego serduszka, rewelacja!!!
Buziaki dla wszystkich i lece spac, bo po dniu "szalenstw" urodzinowych padam na pyszczydlo!
rabbit, Asionek przez Was teraz mi się pasztetu chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój mąż też ciągle lata....dobrze że blisko mamy sklep....hihih....co mam zrobić jak zawsze lubiłam.....a teraz potrójnie lubię jeść....dlatego nigdy chudzinką nie byłam....
jeszcze mi sie przypomnialona wtorek umowilam sie na usg
wiec pierwszy raz zobacze moja dzidziulke
wiecie,ze nie moge sie juz doczekac?
![]()
chyba jednak serek wiejski nie nadaje sie na zastepstwo twarogu
ale zobaczymy jak wystygnie,moze sie zsiadzie,bo poki co to jakis taki plynny