Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem że pewnie większość z was mnie nie pamięta , nie pisałam bo przeprowadziliśmy się z małżem na swoje
Wkońcu się postarał i jest jakis kontakt ze światem
Marcelinka rośnie jak na drodżach , straszne kolki już za nami uff... ale bujanie na rękach zostało... próbowałam oduczyć ale nie mam serca ... 

Pysia zlikwidowała konto więc na bank nie wróci, chyba ,że w innym wcieleniu 
więc muszę się za siebie wziąć, wszelkie uwagi mile widziane 
Usypia tylko i wyłącznie przy cycu na rękach, wszelkie próby położenia do wózka, łóżeczka, gdziekolwiek kończyły się płaczem, rykiem nawet! Dla mnie to nowe bo mój syn owszem marudzi ale nie płacze! Tak więc z rana dostał czopka przeciwbólowego bo myślałam że go coś boli.
, czuję że coś jutro w pracy będę nieżywa. 

Dzieweczki, a jak dokladnie u Was wygladaja te pozycje z ktorych Wasze dzieci startuja i pelzaja?
Bo u nas Kuba podnosi albo pupe do gory na wyprostowanych rekach ale podkurczonych nogach, albo na wyprostowanych rekach prostuje nogi i staje na palcach co wyglada jak pompki:-) I tak sie zastanawiam jak to dokladnie u Was wyglada, bo jak przeczytalam co piszecie to nie umiem sobie tego wyobrazic
;-)
No to i ja tu w końcu zajrzałam na chwilkę
Ale nie nadrobię na pewno ,bo małego dziś trzepie chyba na zmianę pogody
Kiwii witaj ,oczywiście ,że pamiętamy!!Pysia zlikwidowała konto więc na bank nie wróci, chyba ,że w innym wcieleniu
Dziewczyny z innej beczki, doradźcie mi, obciąć włosy i zrobić pasemka blond jak miałam czy tylko pasemka?? Każdy mi mówi ,że ciemny kolor mnie postarza,więc muszę się za siebie wziąć, wszelkie uwagi mile widziane
![]()
Ja mam odmienne zdanie od pozostałych dziewczyn które się wypowiedziały co do twojej fryzurki, Uważam że obecnie jest ci znacznie lepiej niż poprzednio i nic bym nie zmieniałaDziewczyny z innej beczki, doradźcie mi, obciąć włosy i zrobić pasemka blond jak miałam czy tylko pasemka?? Każdy mi mówi ,że ciemny kolor mnie postarza,więc muszę się za siebie wziąć, wszelkie uwagi mile widziane
![]()
aaaa no i o 10 ostatni exam- 3majcie kciuki!! bo jak nie kciuki to nic mi nie pomoże, chyba jeszcze żądnego nie olałam tak jak ten ostatni.
asionek
może Ci daje w kośc pogoda? i aktywnośc? no bo Ty ciągle w ruchu
A jaką spacerówke masz na myśli?
Dzięki Ewa :-)
Moze faktycznie szybciej zacznie pelzac niz bez problemow przewracac sie z brzucha na plecy i odwrotnie;-)
Hejka widze ,że forum idzie pełną parąWiem że pewnie większość z was mnie nie pamięta , nie pisałam bo przeprowadziliśmy się z małżem na swoje
i nie mieliśmy neta
Wkońcu się postarał i jest jakis kontakt ze światem
Marcelinka rośnie jak na drodżach , straszne kolki już za nami uff... ale bujanie na rękach zostało... próbowałam oduczyć ale nie mam serca ...
Raczej nie nadrobie wszystkiego ale będe starała się być na bieżącą .
Dziewczyny z innej beczki, doradźcie mi, obciąć włosy i zrobić pasemka blond jak miałam czy tylko pasemka?? Każdy mi mówi ,że ciemny kolor mnie postarza,więc muszę się za siebie wziąć, wszelkie uwagi mile widziane
![]()
Boże wiecie co ja jestem uzależniona od słodyczy - masakra jakaś, nie mogę się opamiętać![]()