O kurde mamy o jedna parę za dużo rodziców? Ciekawe którzy to ci fałszywi. Jakby co ja swoich nie oddam![]()
Będziemy mieć dwie pary rodziców fajna sprawa

Sonkaa a można wiedzieć czemu masz mieć cc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O kurde mamy o jedna parę za dużo rodziców? Ciekawe którzy to ci fałszywi. Jakby co ja swoich nie oddam![]()

Mamba jak to jaką taką samą jak ty co do milimetra![]()
Już drugie bliźniaczki, które odnalazły się dzięki forum![]()
Ej co Wy tak odgapiacie ? Ja też będę miała cc dlatego jestem przekonana, że wrzesień to nasz miesiącmamba - myślę, że prędzej, czy później spotkamy się na ciachu :-)
ja też czuję, że rozpakuję się końcem września, bo będę miałą cc i jak wszystko będzie ok, to nie będzie ryzykowania do 40 tygodnia , ale nigdzie się od Was nie wybieram, mowy nie ma :-)

za pomysl z goframi stluke na kwasne jablko!!!
jutro ronbie gofry bo dzis juz mi sil brak po pracy
czy wy musicie tyle kulinarnych wrzucac na ogolny?? grrrrrrr nastepnym razem czytam co drugiego posta jak nic...
oby nie bo nawet sobie nie wyobrazam
nikt nikogo nie wywali za wczesniejszy porod 
a vibeke ty sie nie martw znam mame blizniat co do konca ciazy spokojnie smigala i w 39 tyg sie wysypala dopiero wiec masz szanse na spokojnie donosci do konca
tylko koncowke juz sporo odpoczywaj 

;-)Podejrzewam że z powodu twoich strat i trudności w tej ciąży uważasz że nie ważne co aby było maleństwo i zdrowe i ja cię doskonale rozumie ale babcie moje też rozumie że pragneły wnusi
ale z wnuczka cieszą się jak szalone