reklama

Październik 2012

skoro pokazali to w tv do prokurator powinien od razu wystosowac z urzędu oskarżenie.. to jest łamanie prawa.
A sam fakt: bez komentarza,ale takich powinno się sterylizować

reklama
Dlatego ja nie oglądam takich programów bo mnie krew zalewa :no:

A mój pies dziś znalazł sobie zajebistą zabawę na polu otóż wykopał sobie zajebisty dołek do którego nalało wody i zrobił się ładny chlewik w którym postanowił się wykąpać nie zgadniecie jaka miałam mine jak zawołałam ją do domu :shocked2:

nie ogladalam tego programu ale moze i dobrze bo bym sie wkurzyla

Kuba ma 4,5 roku i nawet klapsa nie dostal i jakos wiekszych problemow z nim nie mamy.
Jak juz przekroczy granice i jest niegrzeczny to ma kare i to wystarczy

Ja nie oglądam w ogóle takich programów bo mnie tylko denerwują. Zresztą ostatnio niewiele co oglądam. Ale żeby bić dzieci, i to jeszcze kablem ?? :szok::szok::szok: w głowie mi się nie mieści.

A i wróciliśmy od lekarza i na szczęście z tym oczkiem to tylko zatarł sobie, co mogło być też wynikiem, że jedną krostkę ma niedaleko tego oczka i nawet ten krem mógł niechcący tam przenieść.

I aby nie opuszczać naszej kulinarnej weny, to u nas na kolację szykują się domowe hot-dogi :-) ale mam ochotę :zawstydzona/y::-) i kawy mrożonej mi się zachciało hehe.

mimii dobrze, że to nic poważnego:-)
Ja jakoś dziś trafiłam na rozmowy, bo ogólnie też nie oglądam, z zapowiedzi to mi się wydaje, że to jest od A do Zet reżyserowane, bo aż się wierzyć w te historie nie chce. Pokazują tak głupich ludzi czasem, że niemożliwe, że tacy po ziemi stąpają:confused:
Pora kolacji już na forum:-D Ja dziś miałam falstart i jestem już po chlebku podsmażonym na maśle z wędliną i serem:-)

Smacznego:-)

mimii - dobrze, że to tylko zatarcie :-)

a ja na kolację zjadłam dzis kanapkę z rybką i kanapkę z nutellą ...:baffled: i nie była to kompozycja, ktrą szybko powtórzę - musiałam zapic tę nutellę szkalnką wody, bo była wizja zwrotu :-(

dziś odpuszczę drugi mecz, bo jutro wstajemy rano, odwozimy Majke i jedziemy po komodę :-):happy2:

Witam :-)
Dziewczyny dołączam do Was :-) Dzisiejszy wynik USG wykazał panienkę na 100% :-):happy2::tak:
Cieszę się, bo mamy już chłopca dwulatka :-) więc fajnie będzie mieć parkę :-):tak:
Termin z USG na 20 października, a z OM 21-23 październik :-)
Pozdrawiam wszystkie październikowe Mamusie! :-)

Jagoda witaj i zapraszamy
a z ktorej strony Warszawa sa te Twoje okolice

a ja znow kupilam łubianke truskawek prosto z krzaka i znow siedze i jem, juz prawie kilogram razem z Kuba zjedlismy

Sonka o matko ryba i nutella

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry