Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Dobry tekstTak tak zgadzam sie całkowicie ze ludzie są śmieszni po prostu jak mojej siostrze urodził się 3 syn to jej sąsiad który ma tylko jedno dziecko dziewczynę zresztą już męzatka i dzieciata,to sie śmiał i ciągle powtarzał że jej chłop nic nie potrafi zrobić tylko chłopców aż moja siostra sie wkurzyła i mu powiedziała "lepiej mieć trzech złodziei niż jedną kurwę " i się zamknął![]()
Ja od zawsze marzyłam o córce ale jak by był chłopak to bez przesady wieszać bym sie nie wieszała dziecko to dziecko kochała bym najbardziej na świecie.
Sąsiad pewnie nie odważy się już "czepiać".Ja całe życie mówiłam, że jak kiedyś mi się uda zajść w ciążę to na pewno będzie córka, bo ja chłopców nie rodzę i koniec;-) Ale dla odmiany miałam pewne imię dla chłopca, a dla dziewczynki to mi się tyle podobało, że nie umiałam się zdecydować.
Teraz od dnia jak się dowiedziałam, że będzie synuś to nie mogę się doczekać października aż się spotkamy i jakby na którymś następnym USG okazało, ze to jednak córka to by mi chyba troszkę szkoda było. Ktokolwiek się nie okaże i tak będę kochała na milion procent:-)

, juz nie pamietam