reklama

Październik 2012

vibeke - Ursynów a już liczyłam, że ty z mojej okolicy ;-)

aguga - o tak racja musi być parka inaczej rodzina nie jest szczęśliwa, jeszcze widzę tendencję, że tam gdzie 2/3 itd córki to pewie tata nieszczęsliwy bo nie spłodził syna a tam gdzie 2/3 chłopcy mamusia niespełniona bo w sukieneczki nie ubierze. Oto polska mentalność

reklama
majeczka wiesz ja się tym nie bardzo interesuje bo nie jestem z samego Krakowa a to trzbea być zameldowanym na teranie miasta bo to zdaje się miasto sponsoruje musisz pogrzebać są wtedy wyznaczone placówki ......coś szłyszałam o rydygiera.....
malinova no jakaś straszna baba

OMG szczeka opada.gif ciężko was nadrobić od wczoraj, taka produkcja, ze już nawet nie wiem na jaki temat napisać chciałam,na pewno w pamięci pozostało wypasione ciasto Sonki, już kiedyś chyba pisałam ten twój mąż to szczęśliwiec, ach mieć taka zdolną żonkę..........wiem że jestem trochę za stara ale może mnie adoptujesz, pasowałabym do dzieciaczków twoich bo też mam imię na M, byłaby Maja, Michalek I Madzia:-D:-D:-D:-D:-D a tak na poważnie to czym prędzej lecę na wątek kulinarny znaleźć ten przepis

Malniova - te historie które opisałaś - straszne - a jeśli o strasznych matkach mowa to na TLC własnie leci program "Mała Piękność" nie wiem czy kiedyś go oglądałyście ale ja jestem w szoku kilkuletnie dziewczynki są malowane, opalane sztucznie, doklejane sztuczne rzęsy i paznokcie a nawet nakładki na zęby dla tych które straciły już mleczaki - wszystko to by przygotować je do konkursu piękności, niektóre jak dla mnie wyglądają przerażajaco:szok: a te matki jak bardzo zaciete, zmotywowane w tym wszystkim, mam wrażenie że przemawiają przez nie jakieś kompleksy lub niespełnione marzenia z dzieciństwa, szok.......

Musa ja oglądalam i normalnie takie matki to bym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Kiedyś oglądałam jak roczna dziewczynka się męczyła przed takim występem.To są chore matki ,które nie spełniły swoich marzeń ,mają ambicję i zmuszają swoje dzieci do takich występów

U nas słysze, ze znowu dziewucha, czy ten Twój chłopa spłodzić nie umie...tak mi sąsiad ostatnio powiedział, ja to mam 2 synów...

Ponoć nie sztuka zrobić dziurkę a dziurce...dwie dziurki to co innego;-):-D Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłam;-)

OMGZobacz załącznik 474732 ciężko was nadrobić od wczoraj, taka produkcja, ze już nawet nie wiem na jaki temat napisać chciałam,na pewno w pamięci pozostało wypasione ciasto Sonki, już kiedyś chyba pisałam ten twój mąż to szczęśliwiec, ach mieć taka zdolną żonkę..........wiem że jestem trochę za stara ale może mnie adoptujesz, pasowałabym do dzieciaczków twoich bo też mam imię na M, byłaby Maja, Michalek I Madzia:-D:-D:-D:-D:-D a tak na poważnie to czym prędzej lecę na wątek kulinarny znaleźć ten przepis

Malniova - te historie które opisałaś - straszne - a jeśli o strasznych matkach mowa to na TLC własnie leci program "Mała Piękność" nie wiem czy kiedyś go oglądałyście ale ja jestem w szoku kilkuletnie dziewczynki są malowane, opalane sztucznie, doklejane sztuczne rzęsy i paznokcie a nawet nakładki na zęby dla tych które straciły już mleczaki - wszystko to by przygotować je do konkursu piękności, niektóre jak dla mnie wyglądają przerażajaco:szok: a te matki jak bardzo zaciete, zmotywowane w tym wszystkim, mam wrażenie że przemawiają przez nie jakieś kompleksy lub niespełnione marzenia z dzieciństwa, szok.......

Musa widzialam to nieraz, za kazdym razem sie zastanawiam jak mocno zakompleksione są te mamuśki.. a dzieci mi szkoda, bo w tych starszych grupach widać juz niezłą rywalizację i to, ze dla dziewczynek juz teraz liczy sie tylko wygląd

majeczka wiesz ja się tym nie bardzo interesuje bo nie jestem z samego Krakowa a to trzbea być zameldowanym na teranie miasta bo to zdaje się miasto sponsoruje musisz pogrzebać są wtedy wyznaczone placówki ......coś szłyszałam o rydygiera.....
malinova no jakaś straszna baba

troszke juz poczytalam, to co widze darmowego jest w tygodniu i to nawet po 2 razy w tygodniu, szkoda mi troche czasu bo dojazd chyba z 1,5 w jedna strone. no nic, zobacze moze cos znajde:tak:

Uff, a ja już posprzątałam i teraz czas na chwilę relaksu.

Malinova, mnie takie historie wręcz przerażają, co za baba. U mnie póki co jeszcze ani mama ani tata nie usłyszeli od swoich rodziców, że będą, czy muszą się nimi zajmować. Raczej czują to, że nie zostaną całkiem sami, ale nie ma nic na siłę.

Co do tych małych piękności, to sprawa chyba jeszcze gorsza. Nie mogę oglądać czegoś takiego.

A jeszcze co do tego planowania płci to ludziom nigdy się nie dogodzi. A to mówią, że tata pewnie wolał syna, a ma córkę. Matka jak ma syna, też zapewne nieszczęśliwa bo na pewno chciała córkę. 2dziewczyny albo 2chłopaków też źle,a i jak parka to też źle, bo np. u nas często słyszę, "ale to już tak na pewno", "uważajcie bo jeszcze lekarz może się pomylił" itp. Na serio słyszałam takie teksty. Nawet jeżeli, to moja sprawa i moje dziecko, kochać będę tak jak mówiłam ponad wszystko.

a ja właśnie zrobiłam obiadek i się zajadam:-p
dziś kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
a na deser czekają naleśniki z truskawkami i bananem polane jogurtem:tak:

reklama
Tak tak zgadzam sie całkowicie ze ludzie są śmieszni po prostu jak mojej siostrze urodził się 3 syn to jej sąsiad który ma tylko jedno dziecko dziewczynę zresztą już męzatka i dzieciata,to sie śmiał i ciągle powtarzał że jej chłop nic nie potrafi zrobić tylko chłopców aż moja siostra sie wkurzyła i mu powiedziała "lepiej mieć trzech złodziei niż jedną kurwę " i się zamknął :-D

Mój mąż śmieje się z takich facetów którzy to twierdzą że ma być syn i koniec a zaś mąż mojej znajomej jak zaszła w ciaże to powiedział ze jak urodzi chlopca to go tak nie będzie kochał bo on chce córkę no i na całe szczeście (dla tego dziecka)jest ta córka bo biedne by było :no:

Ja od zawsze marzyłam o córce ale jak by był chłopak to bez przesady wieszać bym sie nie wieszała dziecko to dziecko kochała bym najbardziej na świecie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry