Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Do Jastrzębiej Góry daleko, do Karwi jeszcze dalej
Do morza jakieś pół godzinki. Super, super, super - do końca życia będę pamiętać takie wakacje.dla mnie to jest znęcanie się psychiczne nad dzieckiem i wpędzanie go w wyrzuty sumienia.
Nawet ostatnio jak bylam u babic to wypaliła, że moja mama powinna ją wziąc do siebie (druga córka mieszka w domu obok ale babci to za mało) tylko, że póki co moi rodzice mają 2 pokoje na 3 osoby i mieszkają na 4 piętrze bez windy. Więc nawet jakby chcieli to nie ma jak. A ta 2 córka ma dom obok domu babci no ale babcia ubzdurała sobie, że na starość to moja mama ma się nią zająć i koniec. Na szczęście moja mama jest bardzo otwarta i w życiu nie usłyszałam, że ja czy brat mamy się nią zajmować.
Vibeke - gdzie mieszkasz w wawie?
A ja powiem tak że my nie planowaliśmy płci i jakoś specjalnie się do tego nie przygotowywaliśmy poprostu jak zdecydowaliśmy się na maleństwo to kochaliśmy się bez zabezpieczenia kiedy mieliśmy ochotę ;-)
Tak jak pisałam wcześniej babcie były z deka zawiedzione że nie będzie dzewuszki ale im się niedziwie.
Ja też pisałam nawet tutaj ze fajnie by było mieć dziewczynkę ale jak we wtorek gin mi powiedział że raczej będzie drugi chłopiec to absolutnie nie czulam rozczarowania a wręcz mega radość że będziemy mieli takiego drugiego rozrabiake kochanego i już nie mogę się doczekać aż będe tulić mojego skarba :-)

.Czuję się wtedy jak trendowata ,myślą,że to dla mnie jakaś kara bo musi być parka i koniec. Tak postrzegana jest prawdziwa rodzina mama,tata,synuś i córcia inaczej to wybryk natury ,a mnie doprowadza to do szału 

Ja chcę drużynę piłkarską stworzyć może co???
Na mnie z litością patrzą jak dowiadują się o drugim chłopcu.Czuję się wtedy jak trendowata ,myślą,że to dla mnie jakaś kara bo musi być parka i koniec. Tak postrzegana jest prawdziwa rodzina mama,tata,synuś i córcia inaczej to wybryk natury ,a mnie doprowadza to do szału
Ja chcę drużynę piłkarską stworzyć może co???
![]()