reklama

Październik 2012

Dziewczyny nie zdołam nadrobic co napisałyście od środy.Ja urlopuje sie w PL.Na razie pogoda nam nie dopisuje ale przynajmniej nie męczę sie upałami, choc marzy mi sie wyskoczyc nad jakąś wodę:-)

Mam nadzieje ze z waszymi dzidziami wszystko ok, u mnie bez zmian poza ciągle rosnącym brzuchem.W poniedziałek wybieramy sie na usg 4D i juz nie moge sie doczekać.

reklama
u nas do tej pory bylo ok ale znow lezy i ok 38st.
narazie nie zbijam, poczekam niech organizm walczy. W nocy bym zbila i taka bo bym sie bala zeby nie wzroslo a my przysniemy bo raz juz spal z nami przy wysokiej goraczce i widzial cos na scianie, tzn mial jakies zwidy.
Chociaz dzis tez mowil ze jakies bajki na scianie w nocy byly :baffled:

Kaka a ja na latwizne poszlam i bedzie spagheti ze sloika. Tylko miesko z czosnkiem i przyprawami podsmaze i gotowe :-)

za to jutro imieniny mojego taty wiec ide na obiad, hehe na gotowe wiec z glowy

Polcia ja dzis jadlam pozno sniadanie bo po 10 ale Ty to poszalas :-)

Lori to mielgo urlopowania i &&& za usg

Mina a jakie to klopsiki ze spagheti???

Kaka -ja dzis zrobiłam fasolkę po bretońsku - mój debiut ale bardzo udany, mąż tylko mlaskał :-D dość szybkie i łatwe
Karola - to na pewno maluch sie przewala, bo teraz tez go czuje, ale nie sa to zadne kopniaczki, przynajmniej inaczej je sobie wyobrazalam.. wozek tez bedziemy trzymac w piwnicy, bo na 4 pietro go nie wtarabanie, chyba ze akurat Ł. bedzie to go wezmie.
Mina Ty tez oponki robilas?? Jejq ale mam ochote :-( jest na wątku kulinarnym przepis?

Jutrzenka zdrowia dla synka życzę!
U mnie dziś placki z cukinii :-D
Co to naszych małych mieszkań, to właśnie oglądam program o małej przestrzeni mieszkalnej w Japonii a dokładnie w Tokio. Mieszkanie 20 m to tam luksus, wszędzie składane meble, łazienki często publiczne, kapsuły do spania no i najciekawsze: hotele miłości ;-) gdzie chodzą nawet małżeństwa nie mogące pozwolić sobie na intymność w domu...ehh...zaczynam doceniać moje 35 m przestrzeni :-p

Mina a jakie to klopsiki ze spagheti???
robię mięso jak na mielone, toczę kulki średnicy jak 5zł i rzucam na sos pomidorowy zrobiony z pomidorów w puszce i mleka i przypraw, to duszę 20 minut..

Mina Ty tez oponki robilas?? Jejq ale mam ochote :-( jest na wątku kulinarnym przepis?
właśnie tam podpatrzyłam i zrobiłam..
już wstawiam zdjęcie

reklama
na wstepie witam nowe mamy:tak::-)wczoraj nie maialm czasu na neta zbytnio i dzis 2h nadrabiania:szok: masakra ile skrobiecie hehehe

ja wlasnie wstawilam pranie sciagnelam poprzednie juz suche, nastawilam ziemniorki do obiadu i zabralam sie za mufinki czekoladowe ale nie mam jajec :no: wsio gotowe ale bez jaj nie da rady wiec moj zaraz doniesie hehehe wieczorem smigam do kolezanki jakiegos filma obejrzec i sie zrelaksic bez amelkowny i meza a co:-)
padlam ostatnio w autobusie...czytalam metro i tam byl artykul cos na zasadzie "w ciazy? nie oznacza ze musisz rezygnowac z napoi procentowych" :szok: czytam i czytam i oczom nie wierze jakis dunski lek naukowiec bog wie z iloma tytulami robil badania na kobietach (1600 kobiet przebadanych) ktore pily w ciazy i cala ciaza ok plus dzieci badane do 5 roku zycia tez wsio ok i zdrowe i neurofizycznie i wogole.....ale jak mozna napisac w gazecie artykul ze kobieta w ciazy moze wypic do 12 napoi alkoholowych w ciagu tygodnia a jednorazowo do 7,5 jednostki czyli ok 2-3 lampki wina za jednym posiedzeniem:szok::wściekła/y::wściekła/y: ok z amelka w ciazy pilam winko na wlasnym slubie ...rozcienczone woda pol na pol ale zebym miala np co drugi dzien siegac po lampke wina czy piwo to wcale mnie nie kreci i chyba bym ze steru nie spala po nocach:angry: a teraz szkockie malolaty ktore zaciaza bede sie u lekarza i podczas pordou tlumaczyc ze artykul byl lekarz sie zna wie co mowi i mozna pic alkohol w ciazy bo nie szkodzi.....a skad w takim razie rodza sie dzieci z choroba alkoholowa??? skad problemy z koncentracja i pamiecia?? nie wspominajac o kalectwie czy problemach rozwojowych z mozgiem i innymi narzadami?? masakra

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry