Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witajcie.
Co do testowania produktów z streetcomu-rozdaje się je znajomym i oni wyrażają opinię na ich temat.
Tylko w nielicznych kampaniach robisz pokaz w domu-ja robiłam1x tylko- podwieczorek z Lego frends -bo przyszły klocki 1 szt o wartości ok 200 zł i branzoletki dla dziewczynek ,które te klocki testowały.
Testowałam już chemię 3x ,papierosy ,witaminy dla dzieci ,żelki ,pianki ,wafelki ,batoniki.
Teraz testuje ambi pur6 odświeżaczy o 4 nutach zapachowych.-ocean,sosna,kwiaty ,konwalia
Musze się pochwalić ,-wieczorem dostałam wyniki Majki z egzaminu w szkole angielskiego-napisała najlepiej z 12 -to osobowej grupy-dostala z testu obow. 97 %-na/100%,a z części dodatkowej [nieobowiązkowej]93%na/100%.
Dziś na 16 z Alą na szczepienie,a wieczorem drylowanie wiśni ,bo jak wrócimy to by juz ptaszyska je zjadły.
Miłego dnia

;-)
No więc musimy się wybrać znowu. No ale mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu zacznę zamawiać wszystko.
Niestety tylko na 4 dni bo akurat M nie da rady teraz na więcej, no a jednak chce pojechać teraz bo później już może być ciężko. Więc za 2 tygodnie jedziemy nad morze :-)